2. dubna 2016 • 20:07

Plzeňský LAZARET! Hrňa si zlomil lýtkovou kost, po zápase chodil o berlích

Autor: asu
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ztratili zápas a ještě přišli v sérii o dalšího útočníka. Plzeň prohrála třetí semifinále se Spartou 2:3 a v tom čtvrtém nejspíš bude muset citelně lepit sestavu. Erik Hrňa se po střetu s dvojicí sparťanů nemohl postavit na nohu a se zraněnou nohou odkulhal do kabin jen za pomocí lékařů. Po zápase chodil jen o berlích a trenér Michal Straka byl skeptický: „Vypadá to, že ho k dispozici mít nebudeme.“



Zápas pro Erika Hrňu skončil tři minuty před jeho koncem. Agilní útočník Plzně vlétl do souboje s Čajkovským a Barinkou , ale skončil na zemi. I když se snažil bleskově stát, zraněná noha mu to nedovolila. Do kabiny musel za pomoci spoluhráčů a lékařů. Trenér Michal Straka hned po zápase přiznal, že zranění může být vážnější. 

„Chodí o berlích. Nevím, jak moc je to vážné, ale vypadá to, že zítra ho k dispozici mít nebudeme,“ přiznal Michal Straka. Podle informací iSport.cz má extřinecký útočník zlomenou lýtkovou kost. Pro Plzeň je absence Hrni velkou ztrátou, šikovný útočník dal v sérii Spartě dva góly a patřil mezi nejaktivnější hráče v modrobílém dresu. Na jeho zranění se podívejte v přiloženém videu.

Plzeň – Sparta: Další zraněný v řadách Plzně. Hrňa po souboji v bolestech zamířil do kabiny
Video se připravuje ...

„Je to ztráta! Od Vánoc, co jsem tady, hrajeme pospolu všechny čtyři lajny. Člověk je na toho druhého zvyklej, a když někdo vypadne, je to minus. Bohužel to tak v play off bývá. Zápasy běží rychle po sobě, těla jsou unavená,“ pokrčil rameny Hrňův spoluhráč ze třetí formace Tomáš Svoboda.

„Každá ztráta bolí. Musíme sestavu nějak zalepit a čtvrtý zápas za každou cenu urvat,“ dodal Dominik Kubalík. Čtvrté utkání série začíná v neděli v 16:45, Sparta vede 2:1 na zápasy a bude proti oslabené Plzni usilovat o dva semifinálové mečboly.

SESTŘIH: Plzeň - Sparta 2:4 (semifinále play off, 3.zápas)
Video se připravuje ...

Plzeň – Sparta: Chyba plzeňské obrany. Jeřábek namazal Přibylovi
Video se připravuje ...

Jan Buchtele a Daniel Přibyl se radují ze čtvrté branky Sparty
Jan Buchtele a Daniel Přibyl se radují ze čtvrté branky Sparty

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud