3. května 2016 • 16:53

Chomutov hlásí změny. K Pirátům míří Koblasa, Král a Chalupa

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dalšími posilami hokejistů Chomutova pro příští sezonu jsou tři mladí hráči - útočník Petr Koblasa z Karlových Varů, brankář Tomáš Král z Hradce Králové a obránce Lukáš Chalupa z Plzně.



Nejvíce zkušeností s nejvyšší soutěží má dvaadvacetiletý Koblasa, který dosud odehrál 186 extraligových zápasů s bilancí 17 branek a 13 asistencí. Juniorský reprezentant všechny duely absolvoval v dresu Karlových Varů.

O rok starší Král byl naposledy hráčem Hradce Králové, v sezoně však hostoval v prvoligových Litoměřicích a Slavii. V nejvyšší soutěži chytal jen ojediněle za Spartu. Syn prezidenta hokejového svazu působil čtyři roky ve Finsku, v juniorských a nižších soutěžích.

Dvaadvacetiletý Chalupa má za sebou stejně jako Koblasa a Král starty v mládežnických reprezentacích, v této sezoně odehrál čtyři zápasy za extraligovou Plzeň. Většinu ročníku strávil ve druholigových Klatovech a v prvoligovém Ústí nad Labem. Jeden extraligový start si připsal pod chomutovským koučem Vladimírem Růžičkou ve Slavii, rok hrál juniorskou MHL za Tatranské Vlky v Popradu.

 

 

 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud