Miroslav Horák
27. března 2017 • 04:56

Ještě rok s kapitánem. Bednář si plácl s Mountfieldem i na příští sezonu

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

V Hradci Králové v těchto dnech slaví historický postup do extraligového semifinále, euforie je neutuchající.  A teď fanoušci Mountfieldu dostávají další výbornou zprávu. Šéf klubu Miroslav Schön se domluvil na pokračování angažmá s Jaroslavem Bednářem.



Čtyřicetiletý kapitán by měl pokračovat pod Bílou věží i v ročníku 2017/18. „Ačkoli smlouvu podepsanou nemáme, s Jardou jsme si podali ruku a plácli na další spolupráci,“ potvrdil Schön informace iSport.cz.

Uznávaný útočník působí v Hradci Králové druhou sezonu a zvlášť v té aktuální potvrzuje, že jeho předloňský příchod mužstvo pozvedl. Bednář je klíčovou postavou týmu trenéra Sýkory, režíruje přesilovky, udává tón ofenzivě a po fyzické stránce je na tom jako už dlouho ne.

Mountfield HK - Litvínov: Semifinále je blízko! Jaroslav Bednář vstřelil gól na 6:2
Video se připravuje ...

Schön o úmluvu s Bednářem velice stál. „S Jardou jsme měli dohodu, že si povíme koncem února. On totiž zastává názor, že v téhle době musí vědět, zda ho hokej baví a jestli mu jezdí nohy, jak sám říká. Takže jsme si sedli, přátelsky se pobavili a dohodli se. Příští sezonu Jarda rozhodně stráví s Mountfieldem,“ prohlásil Schön.

Bednář na východě Čech odehrál dosud 110 ligových zápasů a zapsal si 102 body (29+73), v jeho majetku jsou ligová zlata se Slavií, Omskem, Davosem a Bernem.

VELKÝ ROZHOVOR S MIROSLAVEM SCHÖNEM čtěte v pondělním vydání deníku Sport



Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud