3. května 2016 • 15:00

Ukaž, že jsi srdcař a vyhraj zájezd do Francie

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Srdcaři, kteří fandí za každé situace, si zaslouží dostat se k nároďáku blíž. Proto ty nejlepší odměníme zájezdem na šampionát ve Francii, kde budou Češi bojovat o své první evropské zlato. Pokud i ty patříš k těm, kteří loď neopouští za žádných okolností, dokaž to. Ukaž světu, že fandíš srdcem a pojeď podpořit rozjetou českou reprezentaci.



Největší fotbalová událost roku je za dveřmi a každý fanoušek chce být u toho. Každý chce se svým týmem sdílet radost, oslavy gólů a důležitá vítězství. K fotbalu ale neodmyslitelně patří také inkasované branky, vypjaté situace i prohry. V ten moment musí do hry vstoupit srdcaři, kteří týmu pomůžou vydat ze sebe poslední zbytky energie a zvrátit průběh utkání. A i když se to nepovede, srdcař se k hráčům nikdy neotočí zády.

Při mezinárodním šampionátu nezáleží na klubové příslušnosti. Nerozhoduje to, v jaké sestavě tým vyběhne na trávník. Všichni táhnou za jeden konec provazu a touží po tom samém – vyhrát. Srdcař nezapomíná, že fanoušci jsou dvanáctým členem týmu, a jde do každého zápasu se vší vervou, i když se největší hvězda léčí ze zranění a její náhradník zrovna není ve formě.

Na fanoušky s největším srdcem čeká odměna v podobě šesti zájezdů do Francie pro dva. Registruj se do soutěže a sdílej fotky s hashtagem #fotbalvsrdci na svém Twitteru nebo Instagramu. Za každou nahranou fotku a ukořistěný like získáš cenné body. Další body můžeš každodenně nahnat ve hře Chytej srdcem, kde si vyzkoušíš, jaké to je stát mezi třemi tyčemi. Pravidla jsou jasná, čím více nasbíráš bodů, tím větší šanci máš na výhru.

Pokud tápeš a nejsi si jistý, jak svoje srdcařství projevit mimo stadion, nech si poradit od fotbalového guru Jakuba Koháka. Každý týden na webu Fotbalvsrdci.cz najdeš jeden nový tip, jak ukázat světu, že fotbalem žiješ. Tentokrát fanoušky vyzývá k fandění v práci – opravdový srdcař totiž stojí za svým mančaftem vždy a všude. Pokud velký Kohíňu vyhodnotí tvoji tematickou fotku jako nejlepší, můžeš se těšit na rovných 5000 bodů.

Články odjinud


Články odjinud