19. října 2014 • 21:19

Hlasy po zápase 14. kola extraligy Hradec Králové - Vítkovice

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po zápase 14. kola hokejové extraligy Mountfield Hradec Králové - Vítkovice Steel:


Peter Draisaitl (trenér Hradce Králové): "Věděli jsme, že soupeř sedmkrát prohrál, ale klukům jsem říkal, že k nám nepřijede žádný tým, který nám to nechá. Tak to i bylo. Až v posledních dvaceti minutách jsme dostali zápas pod kontrolu. Dvě třetiny jsme byli neustále dole. Dávali jsme šťastné góly, jak na 1:2 a 2:2. Dlouho jsme museli hledat cestu a pořádně šlapat, aby z toho něco bylo. Dva body bereme s velkou pokorou."

Peter Oremus (trenér Vítkovic): "Pro nás jsou každé zápasy těžké, protože potřebujeme bodovat. Mrzí mě, že jsme neudrželi do konce stav 2:1. Nájezdy jsou loterie, ale i tak se při nich musíme prosadit víckrát. Bod jsme sice získali, ale spokojený s tím nejsem."

Jiří Šimánek (útočník Hradce Králové): "Nájezdy jsme ani netrénovali, ani jsme je moc nejezdili v zápasech. Moc jsem se nad svým pokusem nerozmýšlel, ale jsem samozřejmě rád, že mi nájezd vyšel."

Ondřej Šedivý (útočník Vítkovic): "Výkon jsme zlepšili už minule v Plzni. Jakmile je stav nerozhodný, tak nedáme gólovou šanci a to nás stojí zápasy. Pak uděláme zbytečnou chybu, z které padne gól. V Hradci se nám to stalo u vyrovnávací branky na 2:2. Pořád se to opakuje. Škoda, že máme jen bod. Musíme začít bodovat, každý se snaží, ale zase jsme to nedotáhli."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud