24. října 2014 • 21:36

Hlasy po zápase 15. kola extraligy Olomouc - Třinec

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po zápase 15. kola extraligy Olomouc - Oceláři Třinec:


Petr Fiala (trenér Olomouce): "Hráče můžeme jen pochválit. Hráli jsme výborně, soupeř byl velice kvalitní, nejsou náhodou první. O to víc nás těší, že máme dva body. Výborně jsme zahráli přesilovky, dali jsme z nich čtyři branky. Znova jsme zabrali i po tom, co Třinec vyrovnal. Když budeme hrát s takovým nasazením i hokejově, tak budeme mít méně starostí a všichni budeme spokojení. Pomáhá nám domácí prostředí, hráči tady nechají duši, snad to přeneseme i na venkovní kluziště."

Jiří Kalous (trenér Třince): "Tahali jsme celý zápas za kratší konec. Pořád jsme dotahovali dvoubrankové vedení. Špatně jsme sehráli oslabení, nehráli jsme to dobře. Proto máme jen bod. Ve hře pět na pět to bylo vyrovnané, ale ta oslabení rozhodla. Vázla nám tam souhra a koordinace v obranném pásmu. Bylo tam špatné načasování nátlakové hry. Orsavův faul nechci komentovat; byl to zbytečný faul, bohužel ho udělal, možná to byl rozhodující moment."

Erik Hrňa (útočník Olomouce) "Sahali jsme dnes po třech bodech a je škoda, že jsme je nezískali. Ale v prodloužení jsme to zvládli, tak aspoň tak. Přesilovkám jsme se v tréninku hodně věnovali. Vůbec nám (v předešlých zápasech) nešly, tak jsme si řekli, že budeme střílet, tečovat a doufat, že to tam spadne. Zápas proti Třinci byl pro mě speciální hlavně proto, že je první. Dva body jsou o to cennější. S klukama ale v kontaktu samozřejmě jsem."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud