Petr Mrázek
11. dubna 2016 • 11:41

Na Palátovu Tampu se těšíme, bude to super série

Autor: Petr Mrázek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do play off jsme se s Detroitem dostali s odřenýma ušima. Poslední dva zápasy jsme nezvládli, ale Boston nám pomohl tím, že neuhrál žádný bod a jsme tam. Věděli jsme, že to nebude nic lehkého, nálada byla dobrá, ale napětí na nás i trenérech bylo vidět. Nakonec se to povedlo a Detroit je po dvacáté páté za sebou v play off. To je neskutečné! Zvlášť poslední roky, kdy jsou všechny týmy vyrovnané. Je to výborná série.



Já si v týdnu zachytal jen poslední třetinu v Bostonu (gól nedostal) a musím říct, že už jsem se cítil dobře. Když jsem po nemoci dobral antibiotika, tak to nebylo ono. Jsem rád, že jsem se do toho zase dostal. Celkově jsme si oddechli. Sice jsme poslední zápas s Rangers prohráli o gól (2:3), ale věděli jsme, že Boston prohrává 1:4. Doufali jsme, že už to Ottawa udrží, což se povedlo (Ottawa vyhrála 6:1).

V play off nás čeká Tampa. Bude dobrá atmosféra, super série. Jako loni. A myslím, že to zase bude vyrovnané do posledního zápasu. Těšíme se. Můj bývalý spoluhráč Ondra Palát se ještě neozval, nebavili jsme se. To teprve přijde.

Tampě sice konec základní části podle výsledků moc nevyšel, ale play off je jiná soutěž. Mají nějaké hráče zraněné, chybět jim bude hlavně Stamkos, ale i tak je jejich kádr kvalitní. Dokáží marody nahradit. Bude to dobrá série.

Navíc Ondra Palát se za rok v NHL zase posunul dopředu. Každým zápasem je lepší a lepší, je to hlavní článek jejich týmu. Udělal velký pokrok. My jim ale chceme oplatit porážku z loňska. Jenom zatím nevím, kdo začne chytat. To se asi rozhodne až po příletu do Tampy.

Jinak favoritů na letošní Stanley Cup je hodně. Výbornou formu má Pittsburgh, to samé Washington. Z druhé strany bych jmenoval Anaheim a myslím, že znovu bude na nejvyšší příčky pomýšlet Chicago. Hlavního kandidáta na Stanley Cup bych osobně hledal právě mezi těmito čtyřmi týmy.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud