30. ledna 2015 • 16:46

Žádné vyfouklé míče, slíbila Kate Perry, hvězda poločasu Super Bowlu

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

Beyoncé, Madonna, Diana Ross či Michael Jackson. To jsou vše hvězdní zpěváci, kteří dostali možná nejdražší televizní prostor v přestávce slavného Super Bowlu. Letos si tuhle poctu vychutná Katy Perry, která na obří tiskové konferenci před nedělním zápasem mezi Seattle Seahawks a New England Patriots slibovala parádní show a bavila reportéry i diváky.



Zpěvačka Katy Perry na tiskové konferenci k Super Bowlu pobavila fanoušky i novinářeFoto EPA
Popová hvězda Perry už své představení na tiskové konferenci pojala velkolepě. Dorazila v šatičkách s motivy míčů a dalšími stylovými doplňky, pozvala si na pódium psa v dresu a chrlila jeden vtípek za druhým.

„Nemyslím si, že jsem nějaký velký expert na fotbal, ale každého tady můžu ujistit, že v mém představení rozhodně nebude nic vyfouklého,“ prohlásila rozesmátá Katy Perry v narážce na skandál Patriotů, kteří čelí vyšetřování, že v konferenčním finále švindlovali s méně nafouknutými míči.

Podobně si zpěvačka rýpla do Marshawna Lynche. „Jsem tady, takže nedostanu pokutu,“ použila Perry jeho „zaklínadlo“ při otázce na osobní život. Running back Seattlu Seahawks totiž právě touhle větou odpovídal nemilovaným novinářům na mediálním dni. Nutno podotknout, že na úplně každou otázku – větu použil celkem devětadvacetkrát.

Perry nicméně prozradila i nějaké podrobnosti ke svému očekávanému číslu. Na jevišti se s ní objeví i Lenny Kravitz a ještě jedna slavná zpěvačka. Její jméno zatím Perry tají, ale až prý fanoušci uslyší první tóny, „všem spadne čelist“.

Katy Perry dorazila vyparáděná, jak se na Super Bowl patří...
Katy Perry dorazila vyparáděná, jak se na Super Bowl patří...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud