27. června 2016 • 15:07

Olympijské dresy pro atlety! Mají skvělý střih a tečky na bocích

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Červená v kombinaci s modrou je dominantní na dresech českých atletů pro olympijské hry do Ria. Reprezentanti včetně tří olympioniků je dnes představili v zahradách Strahovského nádvoří v Praze. Představené oblečení mohou atleti používat pouze na stadionu při svých soutěžích, v ostatních případech je obleče sponzor Českého olympijského výboru.



Do role modelů se převtělili 190 centimetrů vysoká výškařka Michaela Hrubá , ale třeba také další olympionici koulař Tomáš Staněk a tyčkař Jan Kudlička , který se minulý týden při Pražské tyčce blýskl českým rekordem 583 cm. „Povedly se. Mají nejlepší materiály, jaké můžou být a fantastický střih. Momentálně v nich mám skočeno víc, než v těch starých,“ řekl Kudlička pro iSport TV.

Společně s ním si reprezentační dresy oblékly také mladé naděje mílař Filip Sasínek, překážkářka Tereza Vokálová a sprinterka Nikola Bendová.

Dresy jsou z moderního funkčního materiálu a v provedení tílek mají modrá ramínka. Na boku mají dresy i modré elastické kalhoty bílé tečky. Pro příznivce jsou připraveny varianty trik se sloganem Fanoušek je součást týmu místo olympijského loga.

Zatímco dresy atletů jsou decentní, oficiální olympijské oblečení má naopak evokovat brazilský karneval a je proto daleko barevnější. Na všech kouscích ho zdobí kresba běžce Emila Zátopka .

Atleti předvedli dres pro olympiádu. Kudličkovi se v něm lépe skáče
Video se připravuje ...

Koulař Staněk před olympiádou: Snad mě v Riu neunesou
Video se připravuje ...

Více o LOH v Riu 2016 čtěte ZDE>>>

Nové atletické dresy pro olympiádu představili Nikola Bendová, Michaela Hrubá, Jan Kudlička, Tomáš Staněk, Tereza Vokálová a Filip Sasínek
Nové atletické dresy pro olympiádu představili Nikola Bendová, Michaela Hrubá, Jan Kudlička, Tomáš Staněk, Tereza Vokálová a Filip Sasínek

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud