10. března 2010 • 08:28

NBA: Bryant dotáhl Lakers k vítězství

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Basketbalisté Los Angeles Lakers v NBA ukončili třízápasovou sérii porážek. Obhájci titulu v úterý zdolali na vlastní palubovce Toronto Raptors, když o vítězství 109:107 rozhodl necelé dvě vteřiny před koncem Kobe Bryant.



Domácí většinu zápasu tahali za kratší konec a po třech čtvrtinách prohrávali 81:84. Pak se však rozehrál Bryant, který v poslední části zaznamenal 14 ze svých 32 bodů a košem 1,9 vteřiny před sirénou odsoudil Raptors k šesté porážce v posledních sedmi zápasech.
"Věděli jsme, že se o to pokusí. Posledně v Torontu mu to nevyšlo, teď jsme na něj poslali dva hráče a stejně to trefil," komentoval rozhodující akci trenér Raptors Jay Triano.

"Rozhodovat zápasy je moje práce," řekl Bryant, který navzdory vítězství nebyl s předvedenou hrou příliš spokojen. "Dneska to byla hrůza. Ale tituly vám nezíská krásná hra. Občas se musíte zašpinit," uvedl a na otázku, jestli na zápase s Torontem viděl alespoň něco pozitivního, odpověděl.

"Vůbec nic."Výhra nad Torontem pomohla úřadujícím šampionům zabránit nejhorší sérii za poslední tři roky. Čtyři zápasy za sebou prohráli Lakers naposledy v dubnu 2007.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud