8. června 2017 • 21:59

Draci Brno i Eagles Praha v baseballovém Poháru CEB vyhráli

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Oba čeští zástupci ve druhém kole baseballového Poháru CEB uspěli. Draci Brno zdolali Nadu Split 8:2 a Eagles Praha porazili francouzský klub Templiers 16:2, přičemž zápas skončil už po sedmé směně. Dvacetinásobní čeští mistři Draci si druhou výhrou zajistili postup do semifinále. Eagles má bilanci jedné výhry a porážky a v pátečním závěrečném duelu potřebuje porazit ukrajinskou Biothechkomandu, která je se dvěma prohrami nejslabším týmem ve skupině.



Draci rozhodli po vyrovnaném úvodu o jednoznačném vítězství v šesté směně, kdy čtyřmi body získali náskok 8:2 a zlomili odpor soupeře. "Podali jsme dobrý výkon v defenzivě. Soupeře jsme jednoznačně přehráli na hity," uvedl kouč Arnošt Nesňal.

Eagles zaskočili francouzský Templiers v úvodních dvou směnách, po nichž vedli 6:1. Pražané odpálili pětkrát homerun. Hvězdou utkání se stal Daniel Vítek, který za plot poslal míček dvakrát.

"Oproti prvnímu zápasu se nám dnes dařilo na pálce podstatně lépe. Plnili jsme úkoly, stahovali body a zaslouženě vyhráli," konstatoval Vítek. Vedle něj se blýskl čtyřmi odpaly Michal Zyma.

Dva nejlepší týmy z každé skupiny postoupí do semifinále, finálový zápas se uskuteční v neděli od 18:00 v moravské metropoli. Vítěz závěrečného duelu si zajistí postup do Poháru mistrů.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud