10. března 2014 • 13:55

Píno si rýpl do Vémoly. Chce si vybrečet zápas, tvrdí Terminátor

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
SESTŘIH: Brighton - Manchester City 0:4. Titul je blíž, zářil Foden
VŠECHNA VIDEA ZDE

EXKLUZIVNÍ VIDEO | "Bojuj, barde, střádej, až budeš mít nějaké velké vítězství, přijď, zúčtujem spolu." Touhle parafrází legendární Cimrmanovské hry Posel z Liptákova by se dala shrnout odpověď zápasníka v kleci Karlose Vémoly na internetové pošťuchování Petra "Pína" Ondruše.



Mistr světa i Evropy v kickboxu Ondruš, který má za sebou i pobyt ve vězení, si na svém facebookovém profilu rýpnul do v současnosti nejlepšího českého MMA bojovníka Karlose Vémoly.

Terminátor, jak se mu přezdívá, zvítězil v pátek na večeru MMAA Aréna v Hradci Králové nad Polákem Piotrem Strusem "pouze" na body. A "Píno" se nechal slyšet, že "i 'dítě' může poslat Karlose na prdel... Karlos taky slušnej výkon - 'uležet' soupeře na body je taky umění."

VIDEO | Podívejte se na sestřih Vémolova zápasu

Vémola překonal v Česku dosud nejtěžší překážku - Poláka Struse
Video se připravuje ...

Reakce Vémoly na sebe nenechala dlouho čekat: "Omg. Snad to není Pínova snaha si zápas se mnou vybrečet přes facebook, jako se to povedlo Knížeti!?!? Já su šampión MMAA ARENA a kdo chce zápasit o titul, tak si ho musí zasloužit!"

Ondrušovi pak doporučil, ať si zkusí zápas právě se Strusem, a když "to dítě" porazí, tak mu dá šanci.

"Ale ten, kdo jen trochu rozumí MMA, ví že tohle se nestane a ví, že Píno je úplně jiná třída, akorát si myslí, že je lepší, než opravdu je, tak jako si to myslel Kníže a zapláče s prvním pořádným soupeřem..." dodal Vémola, který si v pátek připsal čtrnáctou výhru z 18 zápasů.

Sestřih všech 9 zápasů z galavečera MMAA Aréna 3
Video se připravuje ...

Vémola slavil další triumf. Jen na body, tak se fanouškům omluvil
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud