12. ledna 2010 • 04:59

VIDEO: Ženský box z krásky udělal zrůdu

Autor: pj, spo
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zde nepotřebujete make-up, stíny ani jiné prostředky pro ženy. Byly by zcela zbytečné. Protože jestli vám je nerozmaže vlastní pot nebo sliny, pomohou k tomu pěsti jiné bojovnice. Ženský box vstoupá vzhůru. A pokud chce vidět "Kličkovou" v akci, podívejte se na tuhle bitvu.



Čtyři miliony televizní diváků a čtyři tisíce fanoušků v Magdeburgu žasli nad tvrdým bojem německých boxerek Iny Menzerové (29) a Romany Kühneové (29).

Šly do sebe bez lítosti. Tvrdě. A nešetřily se. Menzerová poslala svoji soupeřku k zemi technickým K.O. v šestém kole a na cestu ji přibalila tržnou ránu v obličeji.

VIDEO: Jak Menzerová vyhrála nad Kühneovou

Drsný souboj německý boxerek
Video se připravuje ...

Vypadalo to, jakoby ránu inkasovala od jednoho z bratrů Kličků. Ale ruku na srdce, ta by Kühneovou asi rovnou zabila.

Úplně ji stačil tento souboj. Poté, co definitivně prohrála, nemohla fyzickou i psychickou bolest nadále snášet. A před kamerami se v krvi rozbrečela.

Ramona Kühneová inkasovala tržnou ránu nad obočím a prohrála.Foto repro ZDF

Nad obočím měla tržnou ránu velikosti čtyř palců. A vyšetření prokázalo i zlomený nos. To byl výsledek toho, když si ženy nasadí rukavice...

A nejsou ledajaké. Váží téměř 284 gramů, jejich cena se pohybuje kolem 125 eur a hlavně – způsobují ukrutnou bolest.

Ina Menzerová a Ramona Kühneová.Foto ČTK/AP

"Skutečně cítíte každý úder," potvrzuje Ina Menzerová. "Tyhle rukavice by neměly být používány v ženském boxu," přidává její trenér Michael Timm.

Pro Kühneovou jsou tato slova zbytečná. Přišly pozdě. Rány, které od Menzerové inkasovala, si bude léčit dlouhé týdny. Možná měsíce.

Ramona Kühneová nemohla prohru a bolest snést. Fyzicky i psychicky jí to trápilo, až se před televizními obrazovkami rozbrečela.
Ramona Kühneová nemohla prohru a bolest snést. Fyzicky i psychicky jí to trápilo, až se před televizními obrazovkami rozbrečela.

Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud