1. května 2012 • 17:22

VIDEO: Jágr je Superman! Před zlodějem zachránil babičku

Autor: Patrik Vacek (Blesk)
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
SESTŘIH: Florida - Boston 1:5. Zacha dvěma asistencemi přispěl ke kanonádě, Pastrňák nahrával jednou
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to neohrožený hrdina, bojující za práva slabších. Hokejová hvězda Jaromír Jágr (40) natočil další spot pro loterijní společnost Sazka. Tentokrát se stylizoval do role superhrdiny, která mu padla jako ušitá.



Jágr už si v reklamě Sazky zkusil například rozvoz pizzy na skútru po Philadelphii nebo se stal z hokejisty šéfem hasičů, který dorazil po falešném poplachu na narozeninovou párty půvabných dívek.

Nyní se proměnil v superhrdinu. Děj spotu se odehrává ve tmavé ulici. Stařenka s nákupem ještě neví, že si ji vyčíhnul lupič. Zloděj vyběhne zpoza rohu, bezbranné babičce vytrhne kabelku a utíká.

V tu chvíli se na scéně objeví Jágr v kostýmu Supermana. Místo velkého S na prsou má své iniciály J. J. Půjčí si hůl stařenky a použije ji jako hokejku. Odpálí konzervu, která sejme zloděje.

Jaromír Jágr v nové reklamě jako superhrdina
Video se připravuje ...

Hrdina vrátí nadšené paní kabelku. V tu chvíli zazní reklamní slogan. „Když se správně trefíte, všechno dobře skončí.“ Nakonec se objeví záběr, jak Jágr v kostýmu bdí nad Philadelphií, a stejně jako v Batmanovi září v nebi logo. Tentokrát ne se znakem netopýra, ale číslem 68.

Město nyní bude na hrdinu Jágra spoléhat. Ve druhém kole play off totiž jeho tým bojuje s Ďábly z New Jersey a právě slavný útočník by měl být tím, kdo přispěje k postupu do finále konferencí NHL.

Nový superhrdina Jaromír Jágr chrání Philadelphii. Teď chce pomoci Flyers postoupit přes Ďábly z New Jersey v play off NHL.
Nový superhrdina Jaromír Jágr chrání Philadelphii. Teď chce pomoci Flyers postoupit přes Ďábly z New Jersey v play off NHL.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud