24. června 2012 • 17:02

Zaujalo mě Cizoložství, práskla na sebe Petra Kvitová

Autor: Patrik Vacek (Blesk)
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Že by česká tenistka Petra Kvitová (22) podváděla mladého přítele Adama Pavláska (17)? Loňská vítězka Wimbledonu na sebe práskla v časopise Tennis Arena hned několik zajímavých věcí. Včetně toho, že ji zaujalo Cizoložství!



O nevěru se v případě zamilované Petry nejedná. To jen prozradila v rozhovoru se svou kamarádkou, tenistkou a příležitostnou redaktorkou Andreou Hlaváčkovou, jaká knížka ji momentálně baví.

„Z knih mě zaujalo Cizoložství. To je román o vztahu mafiánského bosse a manželky státního návladního. Samozřejmě s tragickým koncem,“ řekla Kvitová, která je už dva roky po uši zblázněná do talentovaného tenisty Pavláska.

Proto právě on byl první, kdo ji napadl při zodpovídání otázky, s kým by chtěla ztroskotat na opuštěném ostrově.

Adam figuruje i v představách Petry o tom, jak vypadat by měl její ideální den volna. „Byla bych doma s přítelem. Vůbec nic nedělala. nedělala Jenom bych ležela na gauči s dálkovým ovladačem a přepínala kanály,“ usmála se čtvrtá hráčka žebříčku WTA.

Petra poodhalila i tajemství svých úspěchů z posledních sezon. „V báglu nosím talisman už tři roky. Je to medvídek a bez něj na kurt nejdu,“ prozradila pro Tennis Arenu vítězka Wimbledonu.

Petra Kvitová se raduje z vítězství a postupu do semifinále French Open
Petra Kvitová se raduje z vítězství a postupu do semifinále French Open

Vstoupit do diskuse
2

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud