16. července 2015 • 20:42

Utajená svatba. Berdych se oženil, přítelkyni Ester si vzal v Monaku

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejlepší český tenista Tomáš Berdych se oženil. Šestý hráč světového žebříčku si vzal přítelkyni Ester Sátorovou v Monte Carlu. Svatba proběhla v nejužším okruhu přátel zamilovaného páru, oba se ji do poslední chvíle snažili utajit.



Hostů včetně rodinných příslušníků se na svatbě sešlo zhruba pětadvacet. Přesný termín obřadu údajně neznali ani Berdychovi kamarádi z tenisového prostředí. Novomanželé nejspíš stihnou i svatební cestu, protože tenisté teď mají volnější program.

Berdych se se svou přítelkyní, modelkou Ester Sátorovou , zasnoubil v listopadu na Maledivách, svatba je dalším velkým krokem ve vztahu šťastného páru „Chceme svatbu pojmout jako párty s nejbližšími lidmi, stoprocentně se vejdeme do dvaceti hostů,“ popsala Ester v květnovém časopise OK! Magazine.

Berdych v minulosti chodil s Lucií Šafářovou , finalistkou letošního French Open. S modelkou Sátorovou je od podzimu 2012, zasnoubili se na konci minulého roku.

V pondělí se rovněž oženil další daviscupový reprezentant, Lukáš Rosol si vzal bývalou televizní moderátorku Michaelu Ochotskou .

Se sexy pózami Ester začínala ve 13, časem je ale o hodně zdokonalila.
Se sexy pózami Ester začínala ve 13, časem je ale o hodně zdokonalila.

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud