5. září 2021 • 12:00

Boj o česko-slovenský trůn. Dva nejlepší české celky se porvou o první místo

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sinners jako jasná jednička, Enterprise pak po změnách v Entropiq Prague v roli největšího konkurenta. 3. kolo Sazka eLEAGUE CS:GO bude prvním oficiálním soubojem trojnásobných šampionů SEL a nové sestavy Enterprise. Favorit je jasný, obzvlášť proti oslabenému soupeři by měli Sinners zvítězit.



Oba týmy jsou v parádní formě, oba v posledním kole předvedly neskutečnou jízdu. Sinners překonali rekord Sazka eLEAGUE, když eEriness MARVO povolili pouhá čtyři kola, zatímco Enterprise ztratili proti Dark Tigers kol sedm. Co se týče nedávné formy, jsou tak oba celky v perfektní kondici.

Enterprise však budou mít jednu velkou nevýhodu. V zápase třetího kola jim totiž bude chybět Matúš „Matys“ Šimko. Ten se v posledním kole stal nejlepším hráčem zápasu a jeho přesná muška bude chybět. Rozhodně tím nechceme shazovat schopnosti náhradníka Romana „dreez“ Čomora. Jenže teamplay je v Counter-Striku obřím faktorem a přímo souvisí s výkony. Když je hráč v pohodě, hned mu to pálí líp.

Když je řeč o pohodě, ta je v táboře Sinners na vrcholu. Herně se daří, tým se drží na dvacáté příčce světového žebříčku a po parádním představení na ESL se dostavují výsledky.

Sinners by si měli proti Enterprise dojít pro vítězství, rozhodně to však nebude tak jednostranné jako v posledním kole.

Sledujte přímý přenos Sinners vs. Enterprise na twitch.tv/eleaguecz od 20:00.

Veto
Dá se předpokládat, že oba celky se budou držet banů z prvních dvou kol. Enterprise by se tak zbavili Nuku a Mirage, zatímco Sinners zabanují Dust 2 a Overpass. Jako první mapu by Enterprise mohli zvolit Ancient nebo Inferno, Sinners si dojdou pro Vertigo.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud