9. září 2021 • 10:55

235 tisíc a výplaty od dubna. Dluží organizace i Guardianovi?

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

„Doufal jsem, že k tomu nedojde,“ začíná Denis „seized“ Kostin svůj post. Ukrajinská legenda se rozhodla, že již nebude akceptovat chování organizace Trident Clan, které v jednu chvíli vypomáhal také Ladislav „GuardiaN“ Kovács. „Někteří už od dubna nedostali zaplaceno,“ vysvětluje Seized situaci.



Ruská organizace Trident Clan vznikla v lednu letošního roku a na CS:GO scénu vstoupila se sestavou kolem slavného Denise Kostina. Většinou se celek pohyboval ve druhé padesátce světového žebříčku a patřil mezi to horší z tier 2 scény.

Jenže problémy na serveru nebyly zdaleka jediné potíže, se kterými se hráči podle Seizeda museli vypořádat. „Od května jsme nedostali výplatu, někteří dokonce od dubna,“ stojí v Ukrajincově prohlášení. „Zároveň jsme nedostali prize money ve výši přibližně 11 tisíc dolarů,“ doplňuje Kostin.

Organizace podle všeho slíbila zplacení dluhů do 1. září, jenže se tak nestalo.

Barvy Trident hájil měsíc také slovenský sniper GuardiaN. Legenda CS:GO odehrála s týmem tři turnaje - ESEA Advanced, EDC 4 a otevřenou kvalifikaci na StarLadder. Ani na jednom však Trident nedosáhl na příčky oceněné prize poolem.

GuardiaN a seized reprezentují od 7. září organizaci Singularity. Jejich starý tým Trident se k finanční situaci prozatím nevyjádřil.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud