18. dubna 2022 • 12:30

Návrat Guardiana? Spekuluje se o velkých přestupech na domácím CS:GO trhu, Sampi zatím mlčí

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už je to více než týden, co se na sociálních sítích i v kuolárech českého, potažmo slovenského esportu objevily informace o tom, že Sampi se chystá přeskládat svůj CS:GO tým. GuardiaN by se měl vrátit na domácí scénu, spekuluje se také o jménech jako Matys, Savana, AJJT nebo Adejis.



Spekulativní informace se začaly šířit krátce na to, kdy se tým Sampi odhlásil z jarního splitu Sazka eLEAGUE

"Vzhledem k nenadálým skutečnostem a také velkým projektům, na které se naši fanoušci mohou již brzy těšit, nám nezbývá nic jiného, než se takto na poslední chvíli vzdát našeho slotu v Sazka eLeague," uvedla tehdy organizace.

Zajímavá je zejména část o "velkých projektech", na které se fanoušci Sampi mohou brzy těšit. To ještě více rozvířilo otázky týkající se soupisky CS:GO stáje majitele týmu Jakuba Jankta.

O turbulencích uvnitř CS:GO sekce Sampi také vypověděla aktualita z uplynulého víkendu, kdy se tým odhlásil také z Y-GAMES PRO Series.

Slovenské kvarteto v čele s Guardianem a Matysem

Na twitteru se vyrojily informace o tom, že by Sampi měl posílit hvězdný Ladislav "GuardiaN" Kovács. Ten by přišel do týmu ze zahraničí. Další případné posily by už byly lovené v česko-slovenském rybníčku.

Z Enterprise by měl přijít Matúš "Matys" Šimko či momentální náhradník Andrej "Adejis" Kameništiak. Z eSuby zas Lukáš "sAvana" Lintner a to bychom měli už kvarteto slovenských hráčů, které by měl doplnit dvacetiletý Čech z Entropiq Prague Filip "AJJT" Dolenský.

AJJT v druhém kole Sazka eLEAGUE chybí Entropiq

Všichni výše jmenovaní hráči zatím odehráli obě kola za své současné týmy. Jediný kdo chyběl v druhém kole, byl AJJT z Entropiq, kterého nahradil Yaroslav "isk" Issakov. Je otázka, zda se ještě za čtrnáct dní Filip Dolenský vrátí do pražského celku...

Jarní split Sazka eLEAGUE má totiž příští víkend přestávku a pokračovat bude 1. května. Dost možná nás tak čekají velké přestupové šachy v následujících čtrnácti dnech. 

Podaří se týmu Sampi zlanařit ze zahraničí hvězdného Guardiana? Vykoupí talentované hráče jako je Savana nebo Matys? Nebo je jejich zaměstnavatelé nebudou chtít pustit? Vše je zatím jen v rovině fakty nepodložené teorie.

Tým Sampi na zaslané otázky neodpovědel

Management týmu Sampi na zaslané otázky naší redakcí nereagoval. Přichází tak dlouhé mlčení, český celek si zřejmě s případnými novinkami nebo změnami až do momentu, kdy nebudou stoprocentně potvrzené.

Pokud se schyluje k popsaným velkým šachům mezi předními českými a slovenskými týmy, dotahovat by se mohly v následujících dnech nebo týdnech.

Pokud by se ale teorie potvrdila, pro konkurenci na domácí scéně to bude významný stimul. Týmu Sinners by vyrostl velký konkurent. Ambice by navíc mohli Sampi mít i na mezinárodní scéně.

Zajímavé by také bylo sledovat, jak se koktejl hvězd na jedné soupisce dokáže sehrát a zda se nerozpadne ještě před koncem sezony.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud