22. dubna 2022 • 13:10

Sinners dělí od Majoru jedna výhra! Entropiq musí na RMR zabrat

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Druhým hracím dnem pokračoval v rumunské Bukurešti Regional Major Rankings (RMR). Česká jednička Sinners dokázala podruhé vyhrát a se zápasovou bilancí 2:1 hříšníkům stačí vyhrát už jen jediný duel. Možnosti budou mít dvě. Entropiq těsně podlehl týmu Anonymo a se zápornou bilancí 1:2 teď musí dva nadcházející matche ovládnout. Další klání už budou ve formátu bo3.



Sledujte Major a RMR 2022Foto Sazka eLEAGUE

Entropiq mají po třech duelech na RMR bilanci na 1:2. Což je velmi nekomfortní situace. Naděje ale pro ně stále existuje. Teď už ale musí nickelback a spol. vyhrát oba následující zápasy - jinak pro ně cesta na Major skončí v Bukurešti.

Anonymo si smlsi na Entropiq stejně jako předtím senzačně nad G2 Esports. Entropiq ztrácel, v závěru ale mohutně dotahoval. Nakonec se přiblížil na rozdíl 14:15 a vypadalo to, že se posune zápas do overtime. Jenže v rozhodující 1v1 měli větší štěstí Anonymo. 

Krasojízda Sinners

Sinners rozehráli duel s Team Spirit. Česká jednička skvěle vstoupila do RMR, když porazila tým z TOP třicítky hltv HEET. Potom ale hříšníci podlehli dánským Copenhagen Flames. Ruský tým Spirit na turnaji prohrál nejprve s ENCE, pak porazil ASG. 

Na mapě Nuke to byla ale krasojízda českého týmu. Hráči Spirit vůbec nevěděli jak reagovat a než se nadáli, prohrávali už o dvojciferný počet bodů. Ke konci ještě nějaká kola uhráli, ale Sinners si vše pohlídali. ZEDKO navíc předposlední kolo klání pobavil diváky dvěmi přesnými ranami z pistolky do hlav nic netušících Spirit

Český tým porazil ruské vyzyvatele 16:6 a je blízko vysněnému postupu na PGL Major. Už zítra si může zajistit vstupenky na turnaj v Antverpách. Stačí vyhrát proti týmu se stejnou bilancí na bo3.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud