1. června 2022 • 17:00

Vitality nebo G2 Esports? Jeden ze slavných celků musí na IEM v Dallasu z kola ven

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dalšími vyřazovacími zápasy pokračuje skupinová fáze na Intel Extreme Masters (IEM) v americkém Dallasu. Na hraně vypadnutí jsou týmy Vitality a G2 - jen vítěz se podívá do play-off. Na programu je i recap semifinálového zápasu z PGL Majoru.



FaZe Clan vs. ENCE ozdobí středeční harmonogram IEM Dallas 2022. Oba celky mají už jisté play-off na prestižním turnaji, hrát se bude o lepší nasazení do finálového pavouka. Na PGL Majoru v semifinále si lépe vedli borci z FaZe, kteří se posléze stali i celkovými vítězi. Jak dopadne odveta? Start je ve 21:30.

FaZe má zatím v Texasu cenný skalp v podobě výhry nad Vitality ENCE ale prošlo těžkou zkouškou, když přehrálo G2 Esports. Oba tyto zápasy skončili 2:0.

Vitality nebo G2 Esports si budou balit kufry

G2 Esports Vitality kvůli výše zmíněným porážkám šli do Lower Bracketu. Jejich utkání startuje také o půl deváté večer a bude to duel o bytí či nebytí. Jeden z těchto celků bude muset z kola ven. Vítěz naopak postoupí do play-off. 

Hořká by byla prohra především pro organizaci G2, která má ty nejvyšší ambice a předčasně by vypadla už na druhém velkém turnaji v řadě. Naposled se mezinárodní sestavě nezadařil Major v Antverpách.

Lower Bracket skupiny B

Z turnaje už předtím vypadly týmy Astralis a MOUZ s Davidem "frozen" Čerňanským. Přidají se k nim další dva celky, které rozehrají své zápasy v 18:00.

Ve spodním pavouku skupiny B o šanci na setrvání v Dallasu budou bojovat brazilští MIBR s domácím Team Liquid a ruská sestava Cloud9 se švédskými Ninjas in Pyjamas

IEM Dallas 2022 vyvrcholí už tuto neděli, Grand Finale se bude hrát ve formátu bo5. V banku je čvrt milionu dolarů a prize money pro vítěze z toho činí 100 tisíc "babek".

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud