19. června 2022 • 08:00

Recap podzimního splitu. O titul v Sazka eLEAGUE se poperou SINNERS a ENTERPRISE

Autor: Igor Putivlskij
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

A máme po semifinále. Sobotní souhrn: SINNERS porazili Entropiq Prague (2:1) a ENTERPRISE se radují z výhry nad Dynamo Eclot (2:1). V samotném grand-finále se střetnou SINNERS a ENTERPRISE (20:30), o bronz si zahrají Entropiq Prague a Dynamo Eclot (17:00) .



SINNERS proti Entropiq Prague | best-of-three (bo3)

SINNERS vs Entropiq PragueFoto Sazka

Ve skupinové části klání Entropiq Prague skončili na 5. místě (10 bodů) se statistikou: 3 výhry, 1 remíza a 3 prohry. Naopak SINNERS suverénně vyhráli základní část (17 bodů). Jejich statistika čítá pět výher a dvě remízy. Vzájemný duel v eLEAGUE ovládli hráči SINNERS.

Nenechte si ujít: 

 

Zápasová soupiska týmů

CS:GO sestava SINNERS CS:GO sestava Entropiq Prague
Sebastian "beastik" Daňo - Kapitán Michal "leckr" Kadlíček - Kapitán
Jindřich "ZEDKO" Chyba Josef "MoriiSko" Maurenc
Max "SHOCK" Kvapil Jonas "j1NZO" Jalowski 
David "forsyy" Bílý Michael "sesL" Higatzberger
Tomáš "tomkeejs" Tomka - Stand-in Jan "HONES" Urválek
Tomáš "tomkeejs" Tomka - Trenér João "horvy" Horvath - Trenér

Picky a bany kolektivů

  • SINNERS: Bany - Dust 2, Nuke | Pick - Overpass
  • Entropiq Prague: Bany - Ancient, Inferno | Pick - Mirage
  • Rozhodující mapa: Vertigo

 

Tipy analytiků

Z hlediska analytiků jsou SINNERS i přes velmi dobře hrajícího trenéra Tomáše "tomkeejs" Tomky favority nejen tohoto utkání, ale i celého offline play-off. Entropiq mohou překvapit a vzít si jednu mapu, ale SINNERS by to měli zvládnout a zajistit si finálovou účast.

Průběh duelu

Mapa první - Mirage. Výběr pražské sekce Entropiq. V základní skupině eLEAGUE Leckrova banda měla 67% úspěšnost na této mapě. Vyrovnaná první půle, kterou ve finále ovládli Entropiq (T strana) se skórem 8-7. Druhá půle byla také vcelku vyrovnaná, ale díky výborné týmové práci a kontrole mapy, kluci z Entropiq zvítězili (16-13) na Mirage.

Za zmínku stojí říct šikovný knife kill ve 25. kole v podání kapitána Entropiq - Leckra, na hrajícím kapitánovi SINNERS - tomkeejs. Skvělý individuální výkony podali hráči: MoriiSko, j1NZO, forsyy, tomkeejs a beastik.

Mapa druhá - Overpass. CT strana "suverénně" putuje na konto Entropiq Prague (9-6). Ve druhé půli se tomkeejsová parta konečně probudila, stáhla vedení Entropiq a ovládla svoji CT stranu (16-10). Výsledek: 1-1 na zápasy a před námi rozhodující Vertigo. Výtečné hráli: MoriiSko, beastik a forsyy.

Třetí mapa - Vertigo. V osmém kole se beastik postaral o druhý knife kill v dnešním hracím dni. Odnesl si to j1NZO. Totální nadvláda "hříšníků" nad Entropiq v první půli přinesla kýžené ovoce - 13:2 (CT strana). Entropiq vypadají ztraceně a bohužel se jim nedaří chytit se probíhajícího zápasu a zastavit dominanci SINNERS. Je tu konec. Entropiq si zahrají o bronz a SINNERS jdou do grand-finále, kde se pokusí obhájit svůj loňský titul.

Konečný výsledek: SINNERS vs Entropiq Prague - 2:1

ENTERPRISE proti Dynamo Eclot | best-of-three (bo3)

ENTERPRISE vs Dynamo EclotFoto Sazka

Jarní split a konkrétně její skupinu hráči z ENTERPRISE završili na 3. místě se 13 body na kontě. Statistika zápasů: 4 výhry, 1 remíza a 2 prohry. Rozjeté Dynamo Eclot skončilo v základní části na druhém místě (14 bodů): 4 výhry, 2 remízy a 1 prohra. Vzájemné střetnutí mezi těmito týmy ovládli hráči ENTERPRISE.

Nenechte si ujít: 

 

Zápasová soupiska týmů

CS:GO sestava ENTERPRISE CS:GO sestava Dynamo Eclot
Erik "The eLiVe" Sith - Kapitán Filip "K1-FiDa" Dvořák - Kapitán
Robert "manguss" Kasper Vít "nbqq" Pohlot
Raul "Blytz" Gligor Vojtěch "Valencio" Mydlář
Matěj "stinx" Štorek Lukáš "capseN" Koláčný
Deyvid "h4rn" Benchev Martin "Dytor" Handl
TBA - Trenér TBA - Trenér

Picky a bany kolektivů

  • ENTERPRISE: Bany - Vertigo, Dust 2 | Pick - Overpass
  • Dynamo Eclot: Bany - Nuke, Mirage | Pick - Inferno
  • Rozhodující mapa: Ancient

 

Tipy analytiků

ENTERPRISE jsou svým způsobem kryptonytem pro Dynamo Eclot. Celkem vzato analytici očekávají velice vyrovnaný souboj mezi těmito celky. Zmiňují velmi dobrou herní formu DYTORA, který má největší ADR po základní části jarního splitu eLEAGUE - 1.44

Průběh duelu

První mapa - Overpass. Eclot krásně zahraná první půle mapy (CT strana), obzvlášť capseN (vynikající hra s AWP) a DYTOR, kterým to pěkně to střílelo. ENTERPRISE vypadli tak trochu zmateně. Po změně stran se situace změnila a hráči ENTERPRISE začali brát kolo za kolem, ale díky kapitánskému clutchi od K1-FiDa, Dynamo zvládá uzavřít pick ENTERPRISE (16-14). Jedna nula a přesouváme se na Inferno.

Druhá mapa - Inferno. Pick Dynamo Eclot. Pick borců z Dynamo Eclot. První půle (CT) za ENTERPRISE (9-6). Peckózní týmová spolupráce v podání The eLiVe a spol. T strana ENTERPRISE ukázala svoji sílu a dovedla svůj tým k vítězství na mapě. Bohužel klíčový retake v 29. kole nepomohl Eclot. Je dobojováno a srovnáno. Jde se na rozhodující třetí mapu. Výborně zahráli: h4rn, The eLiVe a stinx.

Třetí mapa - Ancient. Skvěla jízda na Ancient od ENTERPRISE za obranu (12-3). Hráči Eclot jsou čtyři kola od porážky, tedy byli. CT side v podání Dynama nebyl špatný, ale tentokrát ENTERPRISE to dotáhli do vítězného konce. Manguss ukončil sérii ve prospěch ENTERPRISE. Dynamo Eclot nastoupí do souboje o 3. místo. 

Konečný výsledek: ENTERPRISE vs Dynamo Eclot - 2:1

P. S. V pozápasovém rozhovoru Dominiku "blogg1s" Janite se Matěj "stinx" Štorek z ENTERPRISE zmínil o svých pocitech z duelu s Dynamo Eclot: Bylo to náročné, hlavně ten Ancient... potom vedení, kde jsme udělali pár chyb za CT stranu, místo toho jsme jim to ulehčili. Po prohraném forsu to bylo nervy drásající. To je asi všechno, když se podíváš na skóre 16:14, 16:14, 16:12, takže bylo to takzvaně na maximum.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud