10. dubna 2019 • 17:05

Youtuber radí, jak na FIFU: Naučte se triky a zachovejte klid

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • Youtuber MichSako radí hráčům iSport LIGYYoutuber MichSako radí hráčům iSport LIGYFOTO: koláž iSport.cz

    Kvalifikace CZC.cz iSport LIGY ve hře FIFA je v plném proudu. Chcete se naučit, jak tuhle populární fotbalovou simulaci hrát co nejlépe? O své triky se podělil youtuber Mich Sako, který se ligy rovněž zúčastní. Kromě toho se se čtenáři podělí i o svůj den, který bude sdílet na instagramové stránce deníku Sport.

  • 1. Zachovat klid

    Jednoznačně nejdůležitější při hraní FIFY je hrát v klidu a nenechat se hrou nijak ovlivnit. Každému z nás se někdy určitě stalo, že zápas nevycházel podle představ. V takové situaci je nejdůležitější zachovat chladnou hlavu a hrát dál, jak nejlépe umíte.

  • 2. Couvat s obránci

    Jednou z nejčastějších chyb všech hráčů (včetně mě) je zbytečně agresivní bránění. Často je lepší s obránci ustupovat, než se pokusit o obranný zákrok. Takovéto zákroky jsou totiž velmi často neúspěšné a vy tak soupeři otevřete obranu a cestu k bráně.

  • 3. Znát silné nohy hráčů

    Možná byste neřekli, jak důležitý tento tip je, ale pokud víte, jakou nohu má hráč silnější, můžete podle toho uzpůsobit svůj styl bránění. Pozor ale na hráče se čtyřmi nebo pěti hvězdami na slabou nohu, na ty už tento tip moc nezabere. Jejich slabá noha je totiž prakticky stejně nebezpečná jako ta silná.

  • 4. Naučte se „overpowered“ skilly

    Jednoznačně nejpoužívanějším trikem v letošní FIFĚ je takzvaná „la croqueta“. Zvládne ji provést každý hráč se čtyřmi nebo pěti hvězdami na skilly. La croqueta je trik, který byste měli umět provést, protože vám hodně pomůže v těžkých zápasech. Další „overpowered“ skilly jsou například dragback, ball roll, fake shot nebo El Tornado. Nejdůležitější u triků je používat je ve správný čas. El Tornado na vaší půlce vám ve hře moc nepomůže.

  • 5. Hrajte, hrajte a hrajte.

    Nejlépe se budete zlepšovat hraním s hráči, kteří jsou na podobném nebo o trochu lepším skill levelu než vy. Čím více zápasů odehrajete, tím lepším hráčem budete. Obzvlášť pokud jste schopni se učit z prohraných zápasů. Musíte si uvědomit, že nikdo se nestane nejlepším hráčem přes noc. Vyžaduje to spoustu a spoustu hodin strávených hraním FIFY. Tak pevné nervy a hodně štěstí!

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud