Tereza Janovská
15. června 2019 • 04:40

Na Letné startuje velká FIFA19 show: nejlepší hráči i dárky pro diváky!

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Historický moment pro obě odvětví. Dnes se na stadionu fotbalové Sparty uskuteční offline finále iSport LIGY ve hře FIFA19. Bude se tak jednat o vůbec první otevřené spojení fotbalu s esportem, poprvé se navíc turnaj uskuteční pod širým nebem. Dorazit na místo můžete i vy. Setkejte se s těmi nejlepšími hráči fotbalové simulace FIFA 19 u nás, potkejte známé osobnosti a odneste si hodnotné dárky a výhry. Třeba i PlayStation...



Osm nejlepších hráčů z Čech si to dnes na Letné rozdá o celkový prizepool 40 tisíc korun, z čehož si vítěz odnese polovinu, tedy 20 tisíc korun a10 tisíc připadne tomu, kdo se umístí na druhém místě. Jedná se tak o největší turnaj ve FIFĚ, co kdy v Čechách byl.

Největším favoritem na výhru je bezesporu hráč plzeňské Viktorie a vítěz předchozího offline finále Lukáš „T9Laky“ Pour. Bez šance však ani není člen týmu fotbalového reprezentanta Jakuba Jankta Štěpán „RIIJK“ Sobocki či dubnový finalista Kobbycz88. Šanci překvapit ale mohou i ostatní, konkurence je totiž na vysoké úrovni.

Na samotné finále mohou dorazit i fanoušci profesionálního hraní, vstupné na letenský stadion je zdarma. Ba co víc! Každý, kdo přijde, si odnese dárek. Na místo dorazí také celá řada známých osobností, včetně reprezentačního fotbalisty a majitele esport týmu Sampi team Jankta, chybět nebude ani populární youtuber The Top a spousta dalších.

Přestože mezi nejlepší osmičku nepostoupili sparťané Jan „Emerickson“ Krupička a Jan „The Johny“ Hradil, oba na místo dorazí. S prvně jmenovaným si pak Jankto zahraje zhruba po 13. hodině show match, oba sparťany pak budou moci vyzvat fanoušci. Komu se podaří jim vsítit aspoň jeden gól, dostane šanci vyhrát konzoli PlayStation 4 a hry. Kdo vyhraje zápas, získá wireless sluchátka Sony a gamepad na PS4. Chybět nebudou ani divácké soutěže. Ten nejúspěšnější v tipovačce si odnese balíček cen, ve kterém bude mimo jiné i dres fotbalové Sparty.

Program začíná už od 10 hodin skupinovými zápasy, které lze sledovat na streamovací platformě Twitch. Brány stadionu Sparty se pak pro veřejnost otevřou ve 13 hodin, hrát se bude na hlavní tribuně.

Dej gól sparťanům, vyhraj Playstation. Unikátní soutěž čeká na tebe 15. 6. na Letné!Foto iSportliga.cz

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud