24. listopadu 2018 • 16:10

Favorit iSport Cupu postoupil a lanařil Schicka: Asi kvůli FIFA turnaji střídal

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

To byly nervy! Třetí kvalifikace turnaje CZC.cz iSport Cupu ve hře FIFA 19 zná své vítěze. Do online finále se probojovali RealDanek, ACS.MrRici, Tomco92, Lewaa90, driskecz, sirisetsedm a Valvi10. Posledním postupujícím je The Johny, jeden z favoritů turnaje, který průběh kvalifikačního turnaje pro diváky streamoval.



Ostřílený hráč, který má na svém Twitch profilu přes 12 tisíc sledujících, chtěl napravit čtvrteční zaváhání. A to se mu podařilo náramně. V prvním kole se mu nedostavil soupeř, ve druhém ukázal svou dominanci, když nezkušeného protivníka vyřadil z turnaje dvěma debakly.

Během streamu panovala dobrá nálada. Došlo i na diskuzi ohledně reprezentanta Patrika Schicka, s kterým je The Johny díky hře FIFA v kontaktu. „Patrik se mě na iSportCup ptal, možná se tím vysvětluje jeho střídání v 71. minutě (AS Řím prohrál na půdě Udinese 0:1 - pozn. red.),“ vtipkoval The Johny. Během dalších zápasů pak ještě ukázal, že mu český reprezentant posílal novinky z FUT balíčku. Uvidíme, jestli se střelec AS Řím neukáže v poslední kvalifikaci.

Ale zpět k turnaji. Ve třetím kole velký favorit zažil největší nervy. Značné problémy mu působil hráč s přezdívkou Karlitos28CZE, který vyznával taktiku nakopávaných míčů na rychlé útočníky. The Johny ale zvládl rozhodující bitvu, kterou odehrál s mužstvem Liverpoolu, a postoupil dál. I v poslední části play off zvítězil až po třech zápasech, čímž si vysloužil vytoužený postup do online finále. „Byly to nervy, ale na online finále se těším, bude to mít kvalitu,“ dodal šťastný postupující. 

O poslední volná místa do online finále se můžete pokusit i vy, tak se přihlašte do poslední kvalifikace na www.isportcup.cz.

VIDEO: Podívejte se na průběh třetí kvalifikace iSportCupu

Sledujte živé video od uživatele thejohny97 na adrese www.twitch.tv

Známý hráč FIFA 19 The Johny přiblížil průběh druhé kvalifikace iSportCupu na Instagramu iSportcz
Video se připravuje ...

Krejčí s Janktem pařili hru FIFA 19. Uspěli by na CZC.CZ iSport Cup?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud