2. dubna 2021 • 20:50

TSM kompletuje svůj Valorant tým, šestým hráčem se stává Američan Brax

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Braxton „brax“ Pierce se přidá k pětičlenné sestavě organizace TSM. Jako šestý hráč bude aktivním náhradníkem.



O Braxově angažmá v americkém TSM se už nějakou dobu spekuluje. Fanoušci se domnívali, že tým opustí James „hazed“ Cobb, ale vzhledem k oficiálnímu příchodu Braxtona se situace vyjasnila a TSM bude aktivně držet šest členů v týmu.

V organizaci zůstane Sentinel hráč Hazed i nová posila brax. TSM prozatím neprozradilo jak přesně bude se šestičlennou sestavou pracovat, s největší pravděpodobností se ale hráči zaměří na specifické mapy a podle toho se bude zápasová sestava měnit. Brax je pozičně duelista, což je ofenzivní hráč, který je hodně samostatný a je schopen prostřednictvím svých dovedností dosáhnout mnoha fragů a prvotních zásahů ve hře. Zajímavostí je, že v týmu už se dva duelisté nachází, konkrétně Taylor „drone“ Johnson a Matthew “WARDELL” Yu. Bude zajímavé sledovat, jak TSM hráče do jednotlivých zápasů postaví.

Braxova herní kariéra patří k těm kontroverznějším. V roce 2014 byl společností Valve zabanován za match-fixing skandál v Counter-Strike: Global Offensive. Na profesionální scéně Valorant se objevil nejdříve v barvách T1, kterému v začátcích znatelně pomohl. Následně se jeho výkon snížil, což T1 donutilo k přerušení spolupráce. Angažmá v TSM může být pro braxe čerstvý start, tak snad uchopí šanci za správný konec a svými výkony pomůže týmu k úspěchům.

Aktuální sestava TSM je následující:
Stephen „reltuC“ Cutler
James „hazed“ Cobb
Matthew „WARDELL“ Yu
Yassine „Subroza“ Taoufik
Taylor „drone“ Johnson
Braxton „brax“ Pierce
Taylor „Tailored“ Broomall (coach)

Zdroj: win.gg

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud