19. září 2022 • 12:50

CEO G2 Esports se topí ve skandálu a dává si nucený oddych

Autor: Igor Putivlskij
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Extravagantní a charismatický majitel populární evropské multigamingové organizace G2 Esports - Carlos "ocelote" Rodríguez Santiago se zapletl do skandálu na veřejné oslavě, kde mohutně oslavoval postup svého LoL týmu na kýžený Worlds 2022.



Carlos byl totiž spatřen na oslavě v doprovodu kontroverzní a nechvalně proslulé osoby Andrewa Tatea, který je znám svými sexistickými a diskriminačními výroky a neskrývanou nenávistí k ženám. Dokonce je podezřelý ze sexuálního vydírání.

Není divu, že se na nešťastně zveřejněné video z oslav strhla lavina negativních komentářů a ohlasů. Kromě fanoušků se do nynějšího CEO klubu pořádně opřeli jak profesionální hráči, komentátoři a analytici, tak i populární influenceři.

Ocelote se skrze svůj osobní Twitter účet téměř okamžitě vyjádřil k situaci a řekl, že se bude stýkat s kým chce a nikdo mu nebude kontrolovat jeho přátelství. Později se dvaatřicetiletý španěl přeci jen omluvil.

Do incidentu se vložila i samotná organizace G2 Esports, která se veřejně omluvila za vzniklou situaci, poděkovala komunitě za bleskovou reakci a podotknula, že rozhodně nesdílí názory Santiagose.

Po domluvě s Carlosem vedení klubu přišlo s rychlým řešením kuriózního případu. Rodríguez bude s okamžitou platností suspendován ze své stávající pracovní pozice po dobu osmi týdnů a jeho veškeré příjmy a zisky budou dočasně zmraženy. 

Zdroj: Twitter

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud