20. února 2014 • 09:44

Gambrinus Fanliga je zpátky! Využijte divokou kartu, končí o půlnoci

Autor: bke
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pozor, pozor! Oficiální hra fotbalových fanoušků Gambrinus Fanliga od pátku znovu rozjíždí souboj o zajímavé ceny. Nezapomeňte si proto nastavit sestavu na první jarní kolo, abyste nepřišli o důležité body.



V průběhu zimní přestávky se v Gambrinus lize odehrála řada přestupů, proto se vám bude hodit DIVOKÁ KARTA. Až do konce sezony máte k dispozici celkem dvě, platnost první pro zimní přestávku končí o půlnoci 20. února. Tohle datum si zapamatujte, ať nepromarníte šanci postavit si nový tým. V průběhu sezony máte v rámci týdne jeden transfer zdarma, za každý další vám budou odečteny čtyři body.

Jarní část nejvyšší domácí soutěže nabídne velmi zajímavý souboj o titul. Stejně tak čeká na soutěžící v Gambrinus Fanlize souboj o celkovou výhru, kterou je zájezd s fotbalovou reprezentací na vybraný kvalifikační zápas o postup na EURO 2016.

K tomu získá vítěz iPad a podepsaný dres národního týmu. Ceny čekají i na další v pořadí, výhry se rozdělují nejen v rámci měsíce, ale přímo každý týden. Najdete mezi nimi i permanentky na váš oblíbený klub, šály, dresy či sudy piva.

Do Gambrinus Fanligy se zapojilo už přes 56 000 týmů, registrace a sestavení nového týmu je možné kdykoliv. Více na www.fanliga.cz

Gambrinus Fanliga je tu! Plná zábavy a skvělých cen Gambrinus Fanliga je tu! Plná zábavy a skvělých cenFoto www.fanliga.cz

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud