15. února 2017 • 15:08

ČTYŘI Češi, kteří momentálně válí v NHL. Hanzal se rozjel, duo drží Boston

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:4. Kanonáda hostů, rozhodl skvělý Krejčí
SESTŘIH: Hradec Králové - Slavia 1:2. Zemětřesení v sestavě a drama v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

V momentální formě patří k tomu nejlepšímu, co jejich kluby nabízejí. Čeští hokejisté nejsou v NHL do počtu, naopak. V některých případech jsou v posledních zápasech klíčovou součástí, což je zajímavá zpráva pro hráče Sazka Fantasy. Podívejte se na čtyři hráče s českým pasem, kterým se v zámořské soutěži v posledních době daří.



David Krejčí (Boston Bruins), 10,8 milionů

Odchovanec olomouckého hokeje neprožívá úplně nejlepší sezonu, o čemž hovoří 12 záporných bodů v tabulce pravdy. V posledních utkáních se ale bodově probudil. V zápasech s Montrealem, Vancouverem a se San Jose si připsal pěkné 4 body za jeden gól a tři asistence. Prospěla mu obnovená spolupráce s Davidem Pastrňákem.

David Pastrňák (Boston Bruins), 9,6 milionů

Boston Češi drží. David Pastrňák po boku Davida Krejčího ožil střelecky a ve výše zmíněných utkáních vstřelil 3 branky (v sezoně jich má už 25). Pro hráče Sazka Fantasy NHL je nyní česká dvojička Bruins velmi zajímavou variantou.

Hrajte každý den Sazka Fantasy NHL a vyhrávejte super ceny! VÍCE ZDE >>

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Martin Hanzal (Arizona Coyotes), 10,4 milionů

Blíží se uzávěrka přestupů a Martin Hanzal je žhavým zbožím pro všechny kluby, které budou bojovat, na rozdíl od jeho Arizony, v play-off. A aby ne. Silový útočník svými posledními výkony vážně zaujal, neboť ve třech utkáních vsítil 4 branky a byl jednoznačně nejlepším hráčem Coyotes. I když Arizona příliš nevítězí, Hanzal se zdá jako dobrá volba.

Pavel Zacha (New Jersey Devils), 7,7 milionů

Potřebujete ve své sestavě pošetřit? Určitě uvažujte nad Pavlem Zachou z New Jersey. Český útočník hraje sice svoji premiérovou sezonu v zámořské soutěži, ale na nováčka si nepočíná vůbec špatně. Jeho ice time na ledě stále roste, dostává příležitost dokonce i v druhé přesilovkové formaci a s tím přicházejí i získané body. V posledních 5 utkání dal 3 branky.

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud