14. června 2017 • 13:58

Kdo by mohl na EURO 21 zazářit? Habán, české duo i hvězdy Realu a Arsenalu

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

EURO jednadvacítek je tu! S ním i Sazka Fantasy, se kterou si budete moci sestavit ten nejlepší tým z mladých hvězd a hrát až o 30 tisíc. A koho do svého týmu vybrat? Podívejte se na 10 největších hvězd tohoto mistrovství Evropy, které se nejvíce vyplatí.



Jordan Pickford, Anglie, 9,4 milionů

Anglický klenot mezi tyčemi. Talentovaný brankář sice letos chytal v nejhorším týmu Premier League, ale svými výkony zaujal. Dokonce natolik, že Everton by z něj chtěl udělat třetího nejdražšího brankáře historie fotbalu. Anglie je jasným favoritem skupiny A, Pickford by měl mít velké šance na čistá konta ve všech zápasech.

Nathan Redmond, Anglie, 13,2 milionů

Po přestupu do Southamptonu zažil nejlepší sezonu v kariéře. Za anglický klub nastoupil k 50 soutěžním zápasům a připsal si v nich osm branek. I proto bude klíčovou součástí zálohy Albionu. Zajímavá volba i pro vaše sestavy.

Patrik Schick, Česko, 11,6 milionů

Budoucí hvězda českého fotbalu. Alespoň podle poslední sezony, která byla pro vytáhlého útočníka první v Itálii. Na Apeninském poloostrově Schick zářil v dresu Sampdorie, vstřelil 13 branek a je skoro jasné, že si vysloužil přestup do Juventusu. Měl by být tahounem Lvíčat. Jeho produktivitu byste neměli podcenit.

Serge Gnabry, Německo, 13,6 milionů

Zdálo se, že svůj talent v londýnském Arsenalu promarnil. Tak se vrátil domů a v Německu mu v dresu Werderu Brémy zase kvetla pšenka. Ihned po něm šáhnul gigant Bayern Mnichov. Němci doufají, že si dobrou formu přenese i na turnaj jednadvacítek, kde by měl být ústřední postavou.

Bartozs Kapustka, Polsko, 10,3 milionů

Tenhle borec zaujal už před rokem na šampionátu dospělých. Jenže přišel přestup do Leicesteru a strmý pád. V áčku si zahrál jen v FA Cupu, jinak nastupoval za juniory. I tak v něm dřímá velký talent a Polsko na něj bude spoléhat. Jeho zařazení do sestavy může být risk, kterým rozhodnete o svém vítězství.

Renato Sanches, Portugalsko, 13,2 milionů

Další borec, který vyčníval na pravém EURO. S partou okolo Cristiana Ronalda dokonce slavil titul a rozhodně nebyl do počtu. Ani on toho však po přestupu do Bayern zase tolik nenahrál. Ale i tak bude patřit k nejzajímavějším hráčům, které tento šampionát nabídne.

Marco Asensio, Španělsko, 12,9 milionů

Náš tajný tip na nejlepšího hráče šampionátu. Fanoušci Realu moc dobře vědí, co tenhle mladík umí. Měl by být budoucností královského klubu, ten si ho chce pojistit smlouvou, která bude mít výstupní klauzuli neuvěřitelných 9 miliard korun! I on už nakukuje do reprezentačního áčka. Vaše sestavy bychom na něm postavili.

Héctor Bellerín, Španělsko, 13,2 milionů

Zdá se až neuvěřitelné, že tenhle ostřílený borec pyšnící se skoro 100 starty v Premier League, se ještě může účastnit turnaje do 21 let. Jeho výpady po pravé straně dělají problémy o hodně větším borcům, než kteří ho čekají na šampionátu. Z obrany by mohl posbírat slušný počet bodů.

Sestavte si vlastní tým z hvězd EURO 21 a hrajte o ceny za 30 tisíc!

Sazka Fantasy Sazka FantasyFoto Sport

Václav Černý, Česko, 11,9 milionů

Velký talent českého fotbalu se v letošní sezoně na klubové scéně trápil. Jenže v reprezentaci se mu dařilo a trenér Vítězslav Lavička na něj hodně sází. I když je jeho cena vysoká, je jednou z variant do zálohy, která by se měla zaplatit.

Gianluigi Donnarumma, Itálie, 13,2 milionů

Největší gólmanský talent ve světě fotbalu. Skoro dvoumetrový habán debutoval v Serii A  už ve svých 16 letech za AC Milán. Nyní už je ve slavném klubu oporou. Itálii čeká velmi těžká skupina. Ale „Squadra Azzurri“ se bude snažit prosadit svou výbornou defenzivou, proto je Donnarumma velmi zajímavou volbou.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud