4. dubna 2018 • 14:16

Komu se dařilo v boji o 20 tisíc? V HET lize vládli Baroš a Řezníček

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová HET liga má za sebou 22. kolo. V něm jsme nejlepším hráčům Sazka Fantasy rozdali 10 tisíc korun. Kdo postavil ten nejlepší tým? A komu se daří nejvíce v boji o celkové vítězství a má blíž k 20 tisícům korun?



Toto kolo bylo jasnou ukázkou, že se vyplatí riskovat. Nejlepší sestavy totiž byly založeny na hráčích posledního Baníku, který hrál s Jihlavou. Nejvíc se vyplatil ostravský obránce Václav Procházka, který posbíral 10 fantasy bodů, sekundovala mu i největší hvězda týmu Milan Baroš (9 fantasy bodů).

Ale výhru v tomto kole vystřelil uživateli Smrd hattrickem Jakub Řezníček z Olomouce. Ten zrovna neoplýval úžasnou formou, ale díky třem brankám a vítězství svého týmu posbíral skvělých 18 bodů. Smrd za celý tým posbíral 78 bodů a mohl se radovat z prvního místa. Řezníčka měl i druhý v pořadí, Packa6 ho dokonce zvolil i kapitánem, takže za něj vyinkasoval 36 bodů!

A do třetice všeho dobrého. Hráč Honee posbíral za toto kolo krásných 72 bodů, což mu vyneslo třetí místo. I on měl v sestavě Jakuba Řezníčka a Milana Baroše, bohužel pro něj se mu nepovedla sázka na Brno a sparťanského obránce Costu.

Sestav si vlastní tým z hráčů HET ligy a vyhraj 20 tisíc korun!>>

Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitky Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitkyFoto Sazka

Zatím nejúspěšnějším uživatelem hry Sazka Fantasy v rámci HET ligy je hráč zigi. Ten i po 22. kole české fotbalové soutěže vládne průběžnému pořadí jarního turnaje Sazka Fantasy, ve kterém si nejlepší trenér odnese krásných 20 tisíc korun. Zigi v tomto kole nevybral zrovna prvotřídní sestavu, ale i tak zvýšil v boji o balík peněz svůj náskok. Musí se mít však na pozoru, protože za ním je tabulka velmi vyrovnaná. Další kolo je na programu už o víkendu, tak neváhejte sestavit svůj tým z reálných fotbalistů a zapojte se do boje o 20 tisíc.

Nejlepší hráči 22. kola HET ligyFoto Sazka

Pořadí po 22. kole HET ligy na Sazka FantasyFoto Sazka

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud