18. května 2018 • 08:35

Tipy a sestavy pro HET ligu: Stanciu posune Spartu do EL, Tecl popraví Jablonec

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poznáme vítěze HET ligy? Dostaneme jistotu sestupjících? Tento víkend se odehraje už 28. kolo, ve kterém bude k vidění řada záchranářských bitev, ale i boje o titul a pohárovou Evropu. V Sazka Fantasy budeme hrát o prémii kola v hodnotě 10 100 korun. Celkově za jarní část soutěže rozdáme 175 tisíc a vítěz si odnese 20 tisíc korun. V prémiové soutěži hrajeme o 2x2 lístků na hvězdnou rozlučku Tomáše Rosického! Kdo je zraněný a kdo se v 27. kole HET ligy vyplatí?



Zbrojovka Brno - Vysočina JihlavaFoto Sport

Pro domácí jde o další zápas o všechno. Zbrojovka výhrou v Teplicích ještě oddálila matematickou jistotu sestupu, ta však může přijít v tomto kole, když Baník získá tři body. Ani Jihlava ještě nemá jistotu, ale nachází se v o hodně komfortnější situaci. Tip Sportu je remíza 1:1 a za hosty se trefí lotyšský objev Dávis Ikaunieks, kterého si pořídíte za 11 milionů.

Karviná - Baník OstravaFoto Sport

Zápas Z. Domácí jsou s Baníkem přímí konkurenti v boji o záchranu, a pokud tento zápas nezvládnou, budou k sestupu zatraceně blízko. Hosté ke konci jara zabrali a z týmů ze spodku tabulky mají nejlepší formu. Z posledních pěti zápasů totiž prohráli jediný. Nastal Wágnerův čas? Nebo Baník zachrání Tomáš Poznar? Volíme druhou volbu za 12,2 milionu.

Slovan Liberec - Bohemians Praha 1905Foto Sport

Naopak klidný zápas si může strčit Liberec s Bohemians. Oběma týmům už o nic nejde, Liberci už utekl boj o evropské poháry. Ještě aby ne, svěřenci Davida Holoubka totiž v posledních pěti utkáních nevyhráli. Končit sezonu s jednociferným číslem v kolonce vstřelených branek? To se Matěji Pulkrabovi nechce. Zkuste na něj vsadit. Za 9,5 milionů tím nic nezkazíte.

Mladá Boleslav - Dukla PrahaFoto Sport

Po těžkém boji uvidíme oba tyto týmy v nejvyšší soutěži i příští rok. Hlavně problémy Boleslavi byly nečekané. Tým trenéra Webera si bude chtít fanoušky určitě udobřit poslední domácí výhrou. Tiémoko Konaté (11,4 milionu) se na konci sezony dostává do formy. Je to náš tajný triumf! 

Viktoria Plzeň - TepliceFoto Sport

Už se konečně bude slavit titul? Pokud Viktoria doma zvítězí s Teplicemi, je letošní ročník rozhodnut. Hosté mají co napravovat, za poslední výkon dostali pokutu 500 tisíc. Titul symbolicky trefí Michael Krmenčík (9 milionů)

Slavia Praha - JablonecFoto Sport

Je to k nevíře, ale Slavie stále živí naději na titul. Poslední týden byl pro červenobílé jak na houpačce. Ve středu díky triumfu Atlétika v Evropské lize dostala jistotu, že v příští sezoně bude hrát minimálně skupinu této soutěže. Ve čtvrtek se ale objevily zprávy, že z vedení vlastníka vršovického klubu byl odvolán Jaroslav Tvrdík. Stanislav Tecl (11,2 milionu) = dva góly!

Slovácko - ZlínFoto Sport

Pokud se sejde pár výsledků z toho kola, bude oběma soupeřům k záchraně stačit bod. Zlín v posledním kole vyhořel na domácím hřišti a dostal čtyřku od Olomouce. Domácí naopak už šest kol neprohráli a jejich záchrana je velmi blízko. Milan Heča přidá další čisté konto. K mání je za 9.9 milionu.

Sparta Praha - Sigma OlomoucFoto Sport

Tuhý boj o třetí místo. Při úspěchu by si hodně polepšili domácí, neboť ztrácí na svého soupeře tři body. Konečná třetí příčka přinese týmu přímou kvalifikaci do skupinové části Evropské ligy a jistotu 80 milionů korun. Je to poněkud dražší volba, ale kdy jindy na Nika Stanciua vsadit? Připravte si 14 milionů!

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud