15. ledna 2019 • 10:41

Sazka Fantasy je zpět! Sestav si tým v extralize i Premier League

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po pauze se vrací Sazka Fantasy. Sestav si vlastní týmy z reálných sportovních hvězd a hraj o super ceny. Nyní se můžeš ukázat, jak válíš jako trenér v Premier League a hokejové extralize, ale brzy už bude zpět i česká fotbalová nejvyšší soutěž. O co hrajeme tento týden?



S extraligou se máte na co těšit. Už 15. ledna je na programu samostatná soutěž o lístky na zápas Kladno – Benátky! Před víkendem se s cenami roztrhne pytel, přichystali jsme VIP soutěž o ceny za 7 000 Kč a další turnajové kolo o ceny za 5 000 Kč.

O víkendu nás čeká slavná Premier League. Na koho vsadíš ve své sestavě v nejlepší fotbalové lize světa? Pořádně si to rozmysli, v dalším turnajovém kole hrajeme totiž o ceny za 5 000 Kč.

Sestav vlastní tým a hraj o super ceny na Sazka Fantasy >>

V nové sezoně fantasy extraligy se bude nově bodovat i Radegast Index V nové sezoně fantasy extraligy se bude nově bodovat i Radegast IndexFoto Sazka Fantasy

Blíží se i start české fotbalové ligy. Do kalendáře si poznamenejte, že turnaj k jarní části začne 8. února a skončí 30. kolem. K nadstavbě bude vypsán samostatný turnaj. Připravujeme parádní ceny, tohle si nemůžete nechat ujít.

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud