16. října 2014 • 04:15

Krejčího agent: Inter Milán? V kontaktu jsem s půlkou Itálie

Autor: kub, spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zní to bombasticky: Ladislava Krejčího chce Inter Milán! Během jediného dne si zpráva o možném transferu získala pozornost celého českého fotbalu. Co je ale pravdy na spekulaci serveru Calciomercato.com? Sparta rezolutně tvrdí: žádné nabídky na Ladislava Krejčího neevidujeme. V zákulisí se už ale něco děje. Hráčův agent Martin Říha pro iSport.cz prozradil, že je v kontaktu s několika kluby. A tajemně dodává: „Za pár dnů budu moci být konkrétnější.“



Italský web Calciomercato.com uvedl, že milánský Inter sleduje kromě jiných mladých hráčů i Ladislava Krejčího. Blonďatého sparťana server prezentuje v krátké zprávě jako nástupce Pavla Nedvěda, který má cenu čtyř milionů eur, tedy přibližně 110 milionů korun.

Nabídka v této výši by se dala označit za mimořádnou, což je podmínka Sparty uvolnit klíčového hráče uprostřed rozehrané sezony. „Žádné nabídky na Láďu ale momentálně neevidujeme,“ říká Ondřej Kasík, ředitel komunikace letenského klubu.

Se zájemci je ovšem v kontaktu Krejčího agent Martin Říha. „Kvůli Láďovi jsem v kontaktu s půlkou Itálie. Ale není to jen o Itálii, jeho výkony v národním týmu zaznamenaly i kluby z jiných zemí,“ tvrdí.

Ladislav KrejčíFoto Barbora Reichová SPORT

Krejčí patří dlouhodobě k nejcennějším hráčům českého mistra. A v poslední době se navíc prosazuje i v reprezentačním dresu, v kvalifikaci mistrovství Evropy nastoupil ve všech třech zápasech v základní sestavě a připsal si gól a asistenci. To samozřejmě jeho cenu ještě zvyšuje.

Přímo zájem Interu Milán však nyní Říha komentovat nehodlá. „Konkrétnější budu moci být až za pár dnů,“ slibuje muž, který je kvůli svému klientovi v kontaktu s nejvyšším šéfem Sparty. „S panem Křetínským máme dohodu, že pokud se naskytne něco konkrétnějšího, sedneme si spolu a probereme to,“ doplňuje.

Krejčí je sparťanským odchovancem, v lize debutoval už coby sedmnáctiletý. Krátce nato odjel na stáž do PSV Eindhoven, ale z přestupu do Nizozemska nakonec sešlo. Stejně jako letos v létě v případě anglického Newcastlu United.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud