Richard Šíma
21. listopadu 2015 • 21:32

Olomoucký trenér Jílek: Sestup? To si vůbec nepřipouštím!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Olomoucká Sigma znovu zabředla do akutního ohrožení sestupem. Po bezbrankové remíze s Duklou ji od patnácté příčky dělí jen lepší skóre. Na Hané si ještě dobře pamatují, jak pád do druhé ligy bolí. A fanoušci jsou znovu v obavách.



„Někteří hráči, co v mužstvu jsme, už jsme to jednou zažili a víme, jaké to je. Víme, jaká je kolem nás situace. Musíme začít střílet góly a vyhrávat!“ pravil po zápase s Duklou olomoucký záložník David Houska. Aktuálně nejlepší střelec Sigmy.

CELÝ SESTŘIH: Olomouc - Dukla 0:0, Sigma si se záchranou nepomohla
Video se připravuje ...

Ani on se proti pražskému výběru neprosadil. „Moc jsme chtěli vyhrát. Na přístupu a výkonu to bylo vidět. Jenže nám to nešlo ve finální fázi,“ pojmenoval příčinu neúspěchu Houska. Sigma podruhé za sebou nevstřelila gól a má po Baníku druhou nejslabší ofenzivu.

Kouč Václav Jílek se hrozby sestupu neobává. „Nepřipouštím si to. Nejsme v situaci, kdy bychom se nemohli opřít o výkon. Když budeme efektivnější, body přijdou. Nebojím se, že bychom my měli být ti sestupující,“ poznamenal olomoucký trenér.

Ani Roman Hubník nehodlá podlehnout panice. „Strach ze sestupu? To není v naší kabině téma. Prostě se potřebujeme odrazit. Vyhrát a jet dál. Tomuhle mužstvu kvalita rozhodně nechybí,“ prohlásil Hubník.

Jenže kvalita nechyběla ani olomouckému týmu, který loni na jaře z ligy nakonec sestoupil... 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud