4. prosince 2015 • 15:41

Šural odmítá tvrzení agenta: Se Spartou ani Slavií nejednám!

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Opustí Liberec a zamíří do jednoho z pražských "S"? Reprezentační útočník Josef Šural odmítl zprávy, že by jednal o přestupu s jakýmkoliv klubem. Byl to přitom jeho agent Zdeněk Nehoda, který v rozhovoru pro deník Sport prozradil, že jednání byla již zahájena...



Šuralův agent Zdeněk Nehoda v deníku Sport řekl: "Když mluvíme konkrétně, proběhlo i první sezení se Spartou. Na příští utkání se Slavií přijedou zástupci dvou francouzských klubů, objeví se potom i na Marseille. Další dvě možnosti jsou ve Švýcarsku."

Šural na facebooku oponuje: "S žádným klubem v Česku ani nikde jinde nejednám. Kdo tvrdí něco jiného, lže."

Kde je pravda? Manažer Nehoda podle vlastních slov už je skutečně v kontaktu s několika kluby. Také uvedl, že k jednání o Šuralově přestupu dostal souhlas od Ludvíka Karla, majitele Slovanu Liberec.

"Hráč každopádně smlouvu prodloužit nemíní, nechce v klubu pokračovat. Může se stát, že tam dohraje sezonu a v létě odejde zadarmo. To je v zahraničí běžné," prohlásil Nehoda.

Českým zákulisím proběhla také zpráva, že Šural v době své nemoci absolvoval zdravotní prohlídku ve Slavii. Ta byla ale všemi stranami popřena. Nyní se k tomu vrací.

"Posledních devět dní jsem ležel v posteli (Bronchitida) a nestačím se divit, co se děje kolem mé osoby. Nikde na testech, ať už zdravotních nebo sportovních, jsem nebyl, kdo tvrdí něco jiného, lže. O tom, co a jak dál, budeme jednat po skončení fotbalového podzimu," napsal Šural. Doplnil, že svou nespokojenost dal jasně najevo i Nehodovi.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud