10. dubna 2017 • 10:05

Děsivá srážka v Jablonci! Diop byl v bezvědomí, sezona mu skončila

Autor: hp, koš
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mířil do souboje, oči měl upřené na míče, který stačil ještě odehrát, a pak to přišlo. Srážka s obráncem Matějem Hanouskem předčasně ukončila Damemu Diopovi pobyt na hřišti. Duel s Jabloncem (0:2) zlínský forvard nedohrál. V bezvědomí zamířil do nemocnice. „Podle mých posledních informací má Dame zlomenou lícní kost. Po převozu do Zlína a splasknutí otoku ho čeká operace. V této sezoně už určitě hrát nebude.“ uvedl v pondělí pro iSport.cz manažer Fastavu Zdeněk Grygera.



Byl to hrůzný moment. Skoro to vypadalo jako drsný střet dvou hokejistů na ledové ploše. V 73. minutě se hlavami srazili obránce Jablonce Matěj Hanousek se zlínským Damem Diopem. Stadion v tu chvíli ztichl. Okamžitě zasahovali zdravotníci. Hanousek po chvíli vstal, ale útočníka Zlína odnesli na nosítkách a odvezli do nemocnice.

Jablonec - Zlín: Problémy pro Zlín – Diop se srazil s Hanouskem a hřiště opustil na nosítkách
Video se připravuje ...

„Byla to rána před mýma očima. Dame je v nemocnici, byl v bezvědomí, to jsou vždy nepříjemné věci,“ strachoval se kouč hostů Bohumil Páník. „Porážka bolí, ale teď mě bolí, že je něco s Damem. Budu velice rád, když bude zdravý, budu si ho moci v pondělí vyzvednout v nemocnici a odvézt si ho domů,“ dodal.

Srážka vystrašila i domácí lavičku. „Vypadalo to ošklivě, byla to rána, ale Matěj je v pořádku,“ oddechl si jablonecký trenér Zdeněk Klucký.

CELÝ SESTŘIH: Jablonec - Zlín 2:0. Hosté na jaře stále čekají na výhru
Video se připravuje ...

Záložník Jablonce Martin Pospíšil v akci
Záložník Jablonce Martin Pospíšil v akci

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud