3. července 2017 • 14:25

ODEZŘENO: Neblbni, to jsi mohl ustát, vyčítal Rada. Vácha a Sýkora si ulevili

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Padla řada gólů, Slavia získala titul a hodně se toho na hřišti namluvilo. Nyní máte první příležitost si poslechnout, co se řešilo na hřišti při finiši ligové sezony v Česku. V pořadu Odezřeno nabízíme unikátní pohled prostřednictvím neslyšícího fanouška. Hodně emotivně vystupoval třeba Tomáš Wágner z Karviné při diskuzích s rozhodčím, poprvé se dozvíte, co řekl trenér Sparty Petr Rada při výstupu s příbramským Josefem Bazalem. A co utrousili na hřišti Jan Sýkora ze Slavie a sparťan Lukáš Vácha? Nechte se představit ve VIDEU.



Jak se vůbec zrodilo Odezřeno? Miroslav Kindel zaznamenal, co na hřišti viděl, a my jsme to propojili s patřičnými záběry: redaktoři iSport tak ve videu „tlumočí“ autentické výroky, které Kindel odezírá během zápasů. Dnes dvaadvacetiletý fanoušek přišel o sluch v osmi letech. „Bylo to při hodině diktátu na základní škole,“ vybavuje si Kindel. „Ničemu jsem najednou nerozuměl. Série dalších vyšetření v nemocnici ale bohužel pro mě nic neukázala; je to obrovská náhoda. Nikdo neví, proč se mi to stalo.“

Postupem času se ale Kindel – stejně jako řada neslyšících – naučil odezírat ze rtů. Díky tomu tak nyní víme, co přibližně říkají prvoligoví hráči, rozhodčí a trenéři. A že při řadě situací se nepěstuje zrovna vybraný slovník? Jak říká Kindel, sport je o emocích – a ty jsou důležité i pro neslyšícího fanouška.

ODEZŘENO: Neblbni, to jsi mohl ustát, vyčítal Rada. Vácha a Sýkora si ulevili
Video se připravuje ...

VIDEO | Podívejte se na předchozí díly Odezřeno

ODEZŘENO: On je simulant, napovídal sudímu Matějovský. A co řekl Rada?
Video se připravuje ...

ODEZŘENO: Simulante, zuřil Limberský. Sudí poručil: Barák, tady hrajeme
Video se připravuje ...

BEST OF ODEZŘENO: Vždyť simuluje, blbeček! Co si řekli hráči, sudí a trenéři?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud