Jan Podroužek
Premium
14. února 2018 • 04:55

Slavia podle Trpišovského a Nezmara. Jak složí tým? Co musel řešit Tvrdík?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obživne Ruslan Mingazov, změní se pozice Jana Sýkory, z Tomáše Součka nebo i Jaromíra Zmrhala se stanou nositelé specifického herního způsobu. Fotbalová Slavia se celou zimu přetvářela v tým fungující na nových principech a nejlíp to vystihuje tenhle příměr: Jindřich Trpišovský a spol. nechtějí Halila Altintopa, ale Pavla Buchu. Ale řešily se také nové vztahy s vedením klubu.



Nikdo z českých trenérů nevzbuzuje takový zájem jako Jindřich Trpišovský. Jan Nezmar je uznaným lídrem mezi tuzemskými sportovními řediteli. A Slavia je klub s hlubokou historií a tradicemi, ale taky velkými ambicemi a možnostmi. A kdekdo je napnutý, jak se tahle sloučenina vybarví.

Červenobílí začínají jarní část ligy v sobotu v Jihlavě. Teď pozor, malá vsuvka: Pro kouče Jindřicha Trpišovského jde o strašný zápas, protože na Vysočině zatím coby prvoligový trenér ještě nevyhrál. Jedna remíza, dvě prohry, takhle si tam vedl se Slovanem Liberec...

Se Slavií bude čelit ještě jiným překážkám, než jen nepřejícnému prostředí v Jiráskově ulici.

Za prvé mužstvo jako takové není ideálně poskládáno. Rozhodně ne tak, jak by si to přál sám Trpišovský, popřípadě jeho bratr v meči Jan Nezmar. Sice si přivedli dva stopery Ondřeje Kúdelu a Lukáše Pokorného a brankáře Ondřeje Koláře, čímž se zbavili much alespoň na těchto postech, zbytek sestavy ale pořád zdaleka není vychytaný.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud