Jan Vacek
Premium
20. dubna 2019 • 04:30

Ben Chaim už si za Spartu nejspíš nezahraje. Čím naštval šéfy a co dál?

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jít všechno podle plánu, už dávno mohl v rudém dresu brázdit ligové trávníky. To se ovšem v případě křídelníka Tala Ben Chaima neděje. A podle informací deníku Sport do konce sezony už ani nestane. Izraelský křídelník totiž není na návrat do akce fyzicky připravený. Letenští tak ročník dojedou bez něj. A začíná se otevírat otázka, zda Ben Chaim ještě vůbec někdy sparťanský trikot přes hlavu přetáhne. Čím naštval vedení Sparty a kam by mohl případně odejít? Podrobnosti čtěte v sekci iSport Premium.



Jestliže se někteří fanoušci Sparty těšili na to, že ve zbytku sezony ještě uvidí v akci Tala Ben Chaima, nyní si mohou zajít chuť. Důvod? Izraelské křídlo není kondičně připraveno natolik, aby mohlo zasáhnout do ostrého utkání. Pražané tak budou sezonu dohrávat bez něj.

Ben Chaim naposledy nastoupil do zápasu 29. července loňského roku. V Jablonci tehdy zvládl 65 minut, poté byl pro zdravotní problémy střídán. Následně se potvrdily ty nejhorší progńozy sparťanských lékařů: přetržený zkřížený vaz, nutnost operace a minimálně půlroční pauza.

Rozdíl několik desítek procent

Hráč si s klubem vyjednal možnost léčby ve své domovině, odletěl do Izraele a v srpnu se podrobil chirurgickému zákroku. Od Sparty měl přesné instrukce, jak pracovat během rehabilitace, aby se co nejrychleji mohl vrátit na hřiště. Ideálně na přelomu února a března.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud