26. září 2019 • 11:00

Škodův památný den! Porod, čtyři góly, Liga mistryň i přípitek s Tvrdíkem

Autor: apr
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na tenhle den nikdy nezapomene. Kapitán Slavie Milan Škoda bude mít 25. září 2019 navždy v paměti. Prožil totiž několik šťastných momentů. Od narození syna, přes vstřelené čtyři góly v MOL Cupu proti Vyšehradu (8:0), až po oslavy postupu ženského týmu Slavie v Lize mistryň.



V kádru Slavie patří k těm nejzkušenějším. S klubem toho prožil opravdu hodně. Od těžkých časů, kdy se zmítal nad pásmem sestupu a dokonce hrozilo, že nedostane prvoligovou licenci, až po současná léta ověnčená ziskem dvou titulů a úspěchy v evropských pohárech. Ve středu 25. září 2019 však zažil Milan Škoda den, na který nezapomene.

Co vše ho během 24 hodin potkalo? „Legenda v půl třetí v noci „rodí“, v půl páté spí, dopoledne hlídá, odpo dá 4 fíky a večer fandí holkám v Edenu. A trochu slaví. Jak to ten Milan jenom dělá?“ shrnul v kostce šéf Slavie Jaroslav Tvrdík , který na svém twitterovém účtu zveřejnil i fotografii, na níž si se Škodou připíjejí na jeho šťastný den.

A popsal to naprosto přesně! Již v brzkých ranních hodinách byl Škoda v porodnici, kde byl oporou své ženě Tereze, která mu přivedla na svět druhého syna. „Ve stejný den jako legendární Pepi Bican se o 106 let později narodil Matias Škoda. Přejeme celé čtyřčlenné rodině hodně štěstí a všechno nejlepší,“ přála svému kapitánovi a jeho rodině pražská Slavia.

Odpoledne zazářil 33letý útočník v zápase MOL Cupu s Vyšehradem. K vítězství 8:0 přispěl sám čtyřmi góly. „Bylo by to hezké, ale už jsem si říkal, že se mi tam odrazí všechno. Že už je to trapné. Ne, kdybych přidal ještě další, bylo by to hezké. Ale už jsem to úplně nehrotil,“ uvedl s úsměvem po utkání kapitán „sešívaných“.

„Nejlepší je, že se mi narodil syn. Byl to opravdu krásný pocit. Mám druhého, užívám si to,“ zážil štěstím Škoda. Svůj den zakončil v Edenu, kde sledoval utkání ženského týmu Slavie. Ten v odvetě 1. kola Ligy mistryň přejel skotský tým Hibernian 5:1 a mohl slavit postup do další fáze. Útočník po zápase zavítal i do kabiny, kde „dohlédl" na vítězný pokřik.

Milan Škoda se svým druhorozeným synem Matiasem
Milan Škoda se svým druhorozeným synem Matiasem

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud