27. května 2009 • 14:39

Třinec má vést Neček s Kulou

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisty Třince by měl od příští sezony převzít Jiří Neček. Dosavadní asistent trenéra a šéf mládeže v Opavě má tým vést s Karlem Kulou, který v dubnu s odchodem odvolaného Karla Večeři ukončil své působení v Baníku Ostrava.



Současný kouč Erich Cviertna v Třinci za dva týdny skončí.

"Máme spolu určitou dohodu, ale žádnou smlouvu jsme zatím nepodepsali," řekl ČTK generální ředitel klubu Edvard Huczala s tím, že pro oba trenéry jsou přichystány tříleté kontrakty.

Trenérská výměna stráží souvisí s inovací sportovního úseku. Podle Huczaly splynou od nové sezony funkce kouče druholigového celku a sportovního ředitele v jednu.

"Naše představa je taková, že pro správné plnění funkce trenéra bude mít hlavní kouč k dispozici patřičně vzdělaného a zkušeného prvního trenéra," vysvětlil Huczala. "Do této koncepce nám pan Cviertna nezapadá a navíc mu končí smlouva. Odvedl tady ale výbornou práci a jsme s ním spokojeni," dodal Huczala.

Třinec je dvě kola před koncem soutěže devátý s dvoubodovou ztrátou na šestou Opavu. Cviertna se s angažmá rozloučí domácím utkáním s postupujícími Bohemians 1905 a na hřišti druhé Čáslavi.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud