22. února 2013 • 13:30

Plzeň čeká peklo! Fanoušci Fenerbahce dostali světlici i na zavřený stadion

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Máte se na co těšit! Fanoušci Fenerbahce Istanbul poslali fotbalistům Plzně jasný vzkaz, že je v osmifinále Evropské ligy rozhodně nečeká procházka růžovým sadem - naopak, tohle bude pořádné peklo! Vyhlášení turečtí rowdies se ukázali i v odvetě s BATE Borisov - Fenerbahce měl sice zavřený stadion, ale i tak dokázali fanoušci dostat dovnitř světlici!



Hráči obou týmů a rozhodčí v první poločase odvetného duelu (1:0) jen nevěřícně zírali. Na prázdné hlediště za domácí lavičkou se totiž snášela hořící světlice!

Byl to hodně bizarní pohled - světlice se pomalu snášela na padáčku před prázdnými tribunami a neomylně spadla na domácí střídačku.

Světlice vyslaná fanoušky Fenerbahce zvenku na stadion dopadla na domácí střídačku
Světlice vyslaná fanoušky Fenerbahce zvenku na stadion dopadla na domácí střídačku

Fanouškům Fenerbahce se tak podařil opravdu husarský kousek. Tenhle jejich "pozdrav" totiž přiletěl z plochy kus od stadionu, kde duel sledovalo na velkoplošných obrazovkách desetitisíce příznivců istanbulského klubu.

V jednu chvíli vypustili desítky takových světlic do vzduchu - a jedna se ujala!

Plzeň se má opravdu na co těšit, peklo na stadionu Sukru Saracoglu si na vlastní kůži prožil i redaktor deníku Sport - podívejte se!

Vítejte v Turecku! Zápas Fenerbahce - Galatasary provázela neskutečná atmosféra - a zakončilo ho šílené běsnění domácích fanoušků
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud