9. srpna 2018 • 15:25

Policie pátrá po výtržnících ze Sparty! U některých nezná jméno

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pražská policie hledá neukázněné fanoušky, kteří minulý čtvrtek při odvetě 3. předkola Evropské ligy Sparty a Spartaku Subotica vnikli na hřiště. Kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví. Některé z podezřelých se nepodařilo identifikovat, proto se policie obrací s žádostí na veřejnost.



Fotografie fanoušků zveřejnila na policejním webu. Fanoušci v závěru 2. poločasu vyběhli z domácího sektoru přímo na hrací plochu a zápas musel být přerušen, uvedla policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Vyhodnocením kamerových záznamů se podařilo některé z podezřelých osob identifikovat. "Ve zbývajících případech se nyní vyšetřovatelé obracejí na veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci s identifikací," uvedla policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Jakoukoli informaci, která by vedla k určení identity výtržníků zachycených na záběrech, přijme pražská policie na lince 158.

Nepokoje fanoušků během odvety 2. předkola Evropské ligy vyvolala penalta, po které hosté snížili na 1:2, což jim přineslo postup. Autor gólu Bojan Čečarič navíc běžel slavit přímo před tvrdé jádro fanoušků Sparty, kteří ho zasypali kelímky s pivem. Následně seběhli z horních pater tribuny ke hřišti a v jeho rohu prolomili bariéru. Po dvou minutách se po domluvě sparťanského kapitána Josefa Šurala vrátili na tribunu a zápas po pětiminutové pauze pokračoval.

Frustrovaní fanoušci Sparty vtrhli na hřiště. K návratu je přemluvil Šural
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Sparta - Subotica 2:1. Naději vzala penalta
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud