16. února 2011 • 14:04

VIDEO: Skluz jako z hororu. Jen za žlutou

Autor: spo, ČTK
Vstoupit do diskuse
2
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle bylo na kriminál! Záložník AC Milán Mathieu Flamini za svůj šílený skluz proti Vedranu Čorlukovi z Tottenhamu ale viděl jen žlutou kartu. Ani UEFA se jeho hororovým zákrokem víc zabývat nebude.



Úvodní zápas osmifinále Ligy mistrů mezi AC Milán a Tottenhamem skončil překvapivým vítězstvím hostů 1:0, a to nejzajímavější z duelu nemělo pohříchu příliš společného s fotbalem.

Na brutální Flaminiho faul navázal domácí kapitán Gennaro Gattuso, který se po neuznaném vyrovnávacím gólu v samém závěru pustil do křížku s asistentem trenéra hostí Jordanem.

Čorluka po hororovém skluzu opustil trávník na nosítkách a vrátil se s berlemi.

"Doufám, že se na to lidé z UEFA podívají. Byl to zákrok oběma nohama dopředu nad zemí, mohl mu zlomit nohu," prohlásil kouč Tottenhamu Harry Redknapp.

Rafael van der Vaart se snaží promlouvat do duše Mathieu Flaminimu (druhý zprava) po jeho skluzu na Vedrana Čorluku (vlevo na zemi)
Rafael van der Vaart se snaží promlouvat do duše Mathieu Flaminimu (druhý zprava) po jeho skluzu na Vedrana Čorluku (vlevo na zemi)

"Z chování Gattusa jsem v šoku. Je vidět, že Milánští ztrácejí nervy, což je dobré znamení pro odvetu. Dnešní výsledek je pro celý náš klub historický," prohlásil Redknapp, který přivedl Tottenham poprvé do play off Ligy mistrů a hned v premiéře na San Siru jeho tým naplno bodoval.

UEFA se nicméně Flaminiho faulem dále zabývat nebude. Francouzský rozhodčí Stéphane Lannoy podle ní incident viděl dobře a stačí, že ho ocenil žlutou kartou.

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud