27. srpna 2019 • 16:10

Slavia - Kluž v televizi: O2 TV nechce další výpadek, co se změní?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
SESTŘIH: Brighton - Manchester City 0:4. Titul je blíž, zářil Foden
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přímý přenos úvodního duelu fotbalové Slavie o postup do Ligy mistrů na O2 TV Sport z Kluže minulý týden naštval řadu fanoušků, kteří se na některých zařízeních nemohli kvůli přetíženým serverům přihlásit. I proto bude odveta opět ostře sledovaná. Televize nyní hlásí, že provedla „celou řadu opatření, která by měla opětovný výpadek eliminovat“.



Velký zájem diváků o přenos z Kluže byl podpořen i reklamní akcí, kdy je v rámci zkušebních balíčků měsíc za korunu. Fotbaloví fanoušci vezmou velmi pravděpodobně útokem i středeční odvetu.

„Společně s našimi dodavateli jsme provedli sérii zátěžových testů, které potvrdily funkčnost O2 TV i za extrémně náročného provozu,“ uvedla televize v prohlášení.

„Zároveň jsme na dobu vysílání zápasu zjednodušili verzi webu o2tv.cz, který bude díky odlehčení od několika funkcí méně náročný na provoz,“ přibližuje další opatření. „Přesto bychom rádi divákům doporučili, aby s přihlášením do O2 TV Sport nečekali na poslední minuty a vteřiny před zápasem, ale ke službě se přihlašovali s předstihem,“ upozorňuje televize.

Zápas, který může Slavii posunout do milionářské Ligy mistrů, začíná ve středu v Edenu ve 21 hodin, „sešívaní“ si z Rumunska přivezli náskok 1:0. Studio LM na O2 TV startuje ve 20:30, moderátor Petr Svěcený přivítá trenéra Františka Cipra a bývalého hráče Slavie Davida Kalivodu. Zápas budou komentovat Milan Štěrba a Jan Homolka.

Všechny přenosy je stále možné díky letní nabídce sledovat zdarma. Více zde>>>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud