26. března 2013 • 16:48

Odpíská bitvu jara zahraniční sudí? S Japoncem bych si pokecal, vtipkoval Horváth

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ještě to není oficiálně potvrzené, ale klíčovou bitvu o titul v české lize odpíská s velkou pravděpodobností zahraniční sudí. Sobotní duel mezi Spartou a Plzní bude rozhodovat muž s vysokým kreditem a nespjatý s Gambrinus ligou. „Mně osobně to nevadí,“ říká plzeňský kapitán Pavel Horváth.



Asociace zřejmě nechce opakovat podzimní utkání, které vyhrála Plzeň 1:0 díky nafilmované penaltě Davida Limberského. Sudí Matějek se dostal pod obrovskou palbu kritiky, zápas později odstartoval korupční skandál v české lize.

„Jsme zvyklí, že zahraniční rozhodčí nám pískají evropské zápasy. Ještě jsem nezažil, že by na ně byla nějaká kritika. Možná je to dobře, třeba se místo sudích budou řešit výkony hráčů na hřišti,“ kvituje angažování zahraničního sudího plzeňský kouč Pavel Vrba.

Západočeský lídr Pavel Horváth jméno arbitra v důležitém zápase tolik neřeší. „Je škoda, že to nemůže pískat Japonec, protože bych si s ním jako jediný rozuměl. Ale jinak nám je to jedno,“ vtipkoval na úterní tiskové konferenci.

Fotbalová asociace jméno rozhodčího oficiálně oznámí ve středu odpoledne. Ve hře jsou údajně sudí z Německa, Anglie a Itálie. Konkrétní jméno je prý stále v jednání.

Utkání vedoucích mužstev Gambrinus ligy mezi Spartou a Plzní začíná v sobotu od 20:15 na Letné, sledovat jej budeme na iSport.cz ONLINE.

Plzeňská radost. Fotbalisté Viktorie vyhráli v nedělním utkání 20. kola Gambrinus ligy nad Duklou jasně 4:0.
Plzeňská radost. Fotbalisté Viktorie vyhráli v nedělním utkání 20. kola Gambrinus ligy nad Duklou jasně 4:0.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud