21. srpna 2013 • 18:52

Přijde Zápotočný? Slavia se zajímá o posilu ze Sparty

Autor: pta, kap
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalové Slavii teče po ostudném debaklu 0:7 od Teplic do bot. A na pomoc by jí mohla přijít posila ze Sparty. Podle informací Sportu se klub z Edenu začal zajímat, zda by nemohl získat z Letné obránce Tomáše Zápotočného. Jednání jsou však teprve na začátku.



Mezi odvěkými pražskými rivaly se nepřestupuje příliš často, ale Slavia se v současné situaci pokouší uhasit červenobílou krizi všemi dostupnými prostředky. Proto by v Edenu rádi vyztužili obranu, která v pondělním zápase s Teplicemi působila odevzdaným dojmem, o Tomáše Zápotočného.

Dvaatřicetiletý zadák, jehož na začátku sezony přibrzdilo zranění, odehrál za Spartu od začátku sezony jen dvě minuty v závěru vítězného derby nad Bohemians 1905 a po příchodu Tomáše Ujfalušiho by měl cestu do sestavy ještě komplikovanější. Ve Slavii by určitě na zkušenosti hráče, který v minulosti získal český titul s Libercem a vyhrál tureckou ligu v Bursasporu, sázeli mnohem víc.

Slavia v dohrávce 5. kola Gambrinus liga zaznamenala s Teplicemi nejtěžší porážku historie
Slavia v dohrávce 5. kola Gambrinus liga zaznamenala s Teplicemi nejtěžší porážku historie

Sportovní ředitel Slavie Miroslav Držmíšek přiznal, že Slavia hledá posilu mezi obránci, ale odmítl potvrdit, že by šlo právě o Zápotočného. „Každý ví, kde nás tlačí bota. Čekali jsme, že se uzdraví Martin Dobrotka, ale vypadá to, že bude mimo ještě několik týdnů. Takže je pravda, že chceme posílit právě tenhle post, ale zajímáme se o víc hráčů, takže žádná jména říkat nebudu,“ řekl Držmíšek.

Podle informací Sportu konkrétní jednání mezi oběma kluby teprve začnou. Jestli Zápotočný skutečně obleče sešívaný dres, ukáží až nejbližší dny.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud