13. ledna 2014 • 10:09

Plzeň potvrdila: Chceme Rybalku! Vyptává se na něj i Slavia

Autor: neu, sh
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dušan Uhrin mladší, nový kouč Viktorie Plzeň, přiznal zájem o záložníka Sergeje Rybalku. A potvrdil tak informaci, kterou deník Sport přinesl už minulý týden. Západočešký klub ale není jediným zájemcem o služby ukrajinského záložníka. Kromě Slovanu Liberec, kde hostoval na podzim, se na něj vyptává i pražská Slavia!



„Poohlížíme se po jednom hráči,“ sdělil Uhrin po sobotním přípravném zápase s Chomutovem (6:2). Na dotaz, zda dotyčným je ukrajinský fotbalista, přikývl. „Ano, jde o Rybalku. Jak je ale záležitost daleko, to je otázka na vedení,“ doplnil.

Jak tedy situace kolem středopolaře vypadá?

„Rybalka je kvalitní hráč a v současné chvíli jsme pouze sondovali situaci ohledně jeho budoucího angažmá. Nicméně neproběhla žádná oficiální jednání, žádné nabídky z jedné nebo z druhé strany. Záležitost nedošla do fáze, že bychom mohli cokoli komentovat,“ řekl tiskový mluvčí Plzně Pavel Pillár.

Původně měla být budoucnost kmenového hráče Dynama Kyjev vyřešena už v pátek, nicméně jednání se protahují. „Všechno je v běhu. Jasněji by mělo být v pondělí,“ řekl o víkendu hráčův zástupce Martin Říha.

Ukrajinský záložník na podzim hostoval v Liberci, kde by ho nejraději udrželi na hostování. Zjevil se také na seznamu možných posil Slavie, ale problémem pro všechny uchazeče může být na tuzemské poměry vysoké odstupné.

Dynamo Kyjev si cení Rybalku na zhruba 25 milionů korun, což je suma, nad níž hodně váhá i úřadující mistr.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud