Jan Podroužek
29. března 2014 • 19:19

Naštvaný Habanec: Hráli jsme si impotentní fotbáleček

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčí exkluzivně o Pastovi a kritice kouče: Tyhle věci nemám rád
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeho svěřenci ho tedy umí nakrknout. Jen co je pravda. Nejdřív tři zápasy jako z partesu, načež předvede Slovácko v Příbrami výbuch. Trenér Svatopluk Habanec se se svými hráči nemazal. „Hráli jsme si fotbáleček bez efektu. Byli jsme neškodní, impotentní,“ zlobil se po prohře 2:3.



Z V R P Skóre B

Ani ho neobměkčila připomínka, že se svými hochy vstoupil do zápasu výborně. Gól vstřelilo Slovácko díky Milanu Kerbrovi už ve třetí minutě.

„To ano, dalších patnáct minut jsme soupeři téměř nepůjčili míč, ale hráli jsme opatrně, bez rychlejšího přechodu do útoku. Příbram se nás v téhle fázi zápasu totálně bála, nedoskakovala nás, ale my si hráli jenom ten svůj fotbáleček,“ zopakoval Habanec znovu zdrobnělinu.

Ne jen prohra ho vykolejila. Taky fakt, že Slovácku skončila zatím docela krátká, ale i tak utěšená série tří neprohraných zápasů v řadě.

„To mě hrozně mrzí. Ale zasloužili jsme si to za strašně malou bojovnost v soubojích, v čemž nás vyučili dokonale domácí. Pak jsme nepokrývali standardky a nato necháme levého obránce běžet snad šedesát metrů. Tady se prostě hrát fotbálek nedalo,“ rýpnul si znovu do svých svěřenců.

A teď hurá na Spartu. Jen s jiným fotbalovým projevem…

MATCH OVERVIEW LEGACY
29. 3. • 16:00
1. FK Příbram
1. FK Příbram
3:2
ONLINE
29. března
16:00
1. FC Slovácko
1. FC Slovácko
Góly

Domácí: 21. Krbeček, 58. Mišůn, 69. Řezníček

Hosté: 3. Kerbr, 70. Valenta

Sestavy

Domácí: Hruška (C) – Jugas, Hájovský, Zápotočný, Mišůn – Pilík, Aziz (61. L. Stratil), Volešák (72. D. Tarczal), Krbeček, Zeman – Řezníček (82. M. Slepička).

Hosté: Heča – Reinberk (89. J. Trousil), Rada, Mezlík, Kuncl – Diviš, Šumulikoski, Havlík, Valenta, Kerbr (73. V. Ondřejka) – Došek (C).

Náhradníci

Domácí: Rondzik, Pleško, Tarczal, Danoski, Stratil, Slepička, Kraut

Hosté: Trousil, Daníček, Trávník, Lukáš, Ondřejka

Karty

Domácí: Aziz, Slepička

Hosté: Heča, Reinberk, Došek, Kuncl

Rozhodčí

Jílek – Gallo, Vysloužil

Stadion

Startip aréna, Příbram, Česká republika

Témata: 
Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud